Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een bruidstaart voor jullie budget

Tja, hoeveel geld hebben jullie over voor de bruidstaart? Rondkijken op het internet en opvragen van prijzen bij banketbakkers geeft al een aardige indicatie. De meeste prijzen schommelen tussen de € 5 en € 10 per persoon. Goedkoper is er ook. We kwamen bijvoorbeeld € 2,50 p.p. tegen. Maar ook € 12,50 p.p.

Een bruidstaart voor jullie budget

Een bruidstaart voor jullie budget

Je kunt het dus net zo gek en origineel maken als je wilt. Tenzij je budget beperkt is of als je gewoon niet zoveel geld aan een taart wilt uitgeven. Ook handig om te weten is dat veel banketbakkers uitgaan van een minimum aantal gasten, waardoor je dus altijd aan een zekere vanaf prijs vastzit. Ook als er minder gasten zijn.

Budgetbewust

Wil je de kosten voor de bruidstaart beperken, dan zijn er allerlei mogelijkheden. Het goedkoopste is zelf een taart maken, of dat aan je moeder of schoonmoeder te vragen. Ook kun je in plaats van een taart met cupcakes werken. Of een aantal kleinere taarten op een aardige manier bij elkaar presenteren, waardoor je toch als eerste samen de taart kunt aansnijden, maar de kosten beperkt blijven. Andere oplossingen? Taarten bij de banketbakker in het dorp of het dichtstbijzijnde winkelcentrum, taarten van een supermarkt of vlaaien laten bezorgen.

Over the top

Ben je daarentegen bewust op zoek naar een bijzondere bruidstaart, mogelijk speciaal voor jullie ontworpen en gestyld, of van reusachtige afmetingen en rijk gedecoreerd, dan loopt dat aardig in de papieren. Is het budget geen probleem, dan kun je volledig uit je dak en over the top gaan en een taart laten presenteren waarmee jullie volop scoren bij je gasten. Veel oh’s en ah’s en mogelijk applaus zal jullie ten deel vallen. Een fantastisch moment, ook voor de trouwfotograaf.

De gulden middenweg

Willen jullie èn een prachtige èn een betaalbare bruidstaart? Ook dan zijn er mogelijkheden genoeg. Kijk rond op internet, benader enkele banketbakkers en vraag ze alvast om prijsindicaties. Zo vind je zeker een banketbakker die een taart voor jullie maakt die er fantastisch uitziet, aan jullie smaak beantwoordt en ook nog eens te betalen is. Eet smakelijk!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation