Welke.nl

Bruiloftverzekering

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Professionals

Aan het laden...

Einde van de content

Geen pagina's meer om in te laden

Voor een zorgeloze huwelijksdag

Dit is wellicht het minst leuke onderwerp voor de bruiloft en je gaat ervan uit dat alles goed verloopt, maar toch is het best verstandig om na te denken over een bruiloftverzekering. Onvoorziene omstandigheden kunnen altijd roet in het eten gooien en dan is het fijn als je een back-up hebt.


Onverwachte situaties

Het is niet fijn om over na te denken, maar een ongeluk, ziekte of overlijden van familie of vrienden kan jullie bruiloft in één klap verpesten. Of zelfs zoiets kleins als problemen bij de leverancier kan een reden zijn om de bruiloft uit te stellen. Dit soort onverwachte situaties zijn onprettig to say the least, daarom zijn bruiloftverzekeringen zulke uitkomsten!

Verzeker jezelf van een mooie dag


Met een huwelijksdagverzekering ben je beschermd tegen financiële risico’s. Een goede verzekering vergoedt de kosten die de kop opsteken bij uitstel of afstel van de bruiloft. Er zijn vele verzekeraars die een dergelijke verzekering aanbieden en de pakketten kunnen dan ook nogal verschillen. Kijk daarom goed naar je eigen wensen en de mogelijkheden en laat je goed adviseren door een onafhankelijk persoon.

Praktische info

Op deze pagina vind je praktische informatie over bruiloftverzekeringen. Wat is er bij een standaardpakket wel/niet verzekerd, welke voorwaarden gelden er en wat voor premies bestaan er? Als je op de link klikt krijg je een overzicht met maatschappijen en tussenpersonen waar je verschillende verzekeringen kunt afsluiten. Succes!


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation