Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwjurk naar de stomerij brengen

Alles is geregeld, je bent er helemaal klaar voor: de grote dag, ofwel de mooiste en meest romantische dag van je leven. Het laatste dat moet gebeuren is het wegbrengen van je trouwjurk en zijn trouwpak naar de stomerij. Geen tijd om het zelf te doen? De professionals op onze pagina halen met plezier je trouwkleding op. Ze brengen het zelfs weer veilig en wel (en gereinigd) thuis!

Trouwpak laten reinigen voor bruiloft

Ook zijn trouwpak kan een reiniging gebruiken voor the big day. Een pak, vooral zo’n mooie als degene die je koopt voor je bruiloft, zal je vaker aantrekken dan je trouwjurk. Een goede reiniging na je bruiloft is dus ook zeker belangrijk. Ook al draag je de bruidsjurk niet meer zo gauw, toch is het verstandig de jurk gereinigd en op de juiste manier weg te hangen. Ook als je ‘m wilt verkopen, is een professionele reiniging van je bruidsjurk een vereiste.

Bruidskleding laten stomen

Of je nu je bruidskleding wilt laten stomen voor de bruiloft, of een speciale reiniging nodig hebt na de bruiloft, bij onze professionals ben je aan het goede adres. Heb je vragen over het veilig bewaren van je bruidskleding? Je kan altijd contact opnemen met de professionele bedrijven die je op onze pagina vindt. Kijk gerust eens rond! 

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation