Welke.nl

Schoonheidsspecialisten voor een stralende huid

Elke bruid ziet er stralend uit op hun grote dag en een goede huidverzorging is hiervoor essentieel. Een gezonde huid is de basis voor een stralende huid. De schoonheidsspecialiste is hiervoor bij uitstek de geschikte persoon. Laat je door de schoonheidsspecialiste lekker verwennen in de maanden voor de belangrijkste dag van je leven.


Begin op tijd!

We kunnen je niet genoeg op het hart drukken hoe belangrijk het is om op tijd te beginnen met een schoonheidsbehandeling. Een schoonheidsplan kost tijd en samen met de schoonheidsspecialiste werk je toe naar een stralende, natuurlijke en perfecte huid. De schoonheidsspecialiste heeft de tijd nodig om je huid te leren kennen en een behandelplan op maat op te stellen. 

De voordelen van professionele huidverzorging

Een gediplomeerde schoonheidsspecialist doet meer dan het reinigen van je huid en het opdoen van een maskertje. Ze geven je deskundig advies en professionele begeleiding en beoordelen je huid op een deskundige manier. Middels een huidanalyse kan de schoonheidsspecialist zien wat voor een soort huid je hebt en stemt zo een behandeling af op de behoefte van je huid. Daarnaast kunnen ze je adviseren in de aankoop van verzorgingsproducten. Een droge huid heeft andere producten nodig dan een vette huid. Bovendien leggen ze je graag uit wat bijvoorbeeld alle ingrediënten in verschillende verzorgingsproducten nou inhouden. De kennis van een schoonheidsspecialist is niet te vergelijken met die van een winkelmedewerker. 

Vertrouwde adressen

In Nederland zijn er bijna vijfduizend schoonheidsspecialisten aangesloten bij de ANBOS. Ondernemers met een vakdiploma kunnen alleen lid worden van de ANBOS en daarnaast zijn de ondernemers verplicht om om de drie jaar nascholing met aanvullende vakdiploma’s te volgen. Bij sommige verzekeraars worden behandelingen van ondernemers met een vakdiploma vergoed. 

Bruidsarrangement

Sommige schoonheidsspecialisten hebben speciale bruidsarrangementen. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw huid in goede en professionele handen is, zoek dan de schoonheidsspecialist bij jou in de buurt via www.anbos.nl.


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation