Bloemen voor de bruidsmeisjes

Stel je voor hoe mooi het plaatje is wanneer de bruidsmeisjes of –kinderen boeketjes dragen in dezelfde stijl als jouw bruidsboeket.Wel in een andere vorm en iets subtieler, want het bruidsboeket is het natuurlijk het belangrijkste boeket van alles. Maar wel in één stijl. Wat is dan ‘done’ en wat is vooral ‘not done’?

Bloemen voor de bruidsmeisjes

Bruidsmeisjes


De (volwassen) bruidsmeisjes dragen meestal een jurk in dezelfde kleur, nooit in het wit! en soms ook hetzelfde model, passend bij de bruidsjurk. Om het geheel af te maken dragen ze vaak een boeketje of polscorsage geheel in de stijl van het bruidsboeket.

Dat kan in dezelfde kleur zijn, maar ook juist in een afwijkende kleur. Kies - om eenheid te bewaren - wel boeketjes of polscorsages in dezelfde kleur als jouw bruidsboeket.

Bruidskinderen


Bruidskinderen die het plaatje compleet maken, hoe vertederend zijn ze! Zowel meisjes als jongens kunnen deze belangrijke taak krijgen. Kinderen vinden het meestal fantastisch om te mogen doen.

Voor meisjes, ook wel bloemstrooiers genoemd, is een polscorsage of een miniboeketje in de stijl van jouw bruidsboeket heel mooi. Vaak dragen zij ook een bloemenmandje waaruit ze bloemen voor jullie uit strooien.

De jongens kunnen de uiterst belangrijke taak als ringendrager krijgen. Deze mini mannen kunnen, net als de volwassen mannelijke gasten, een echte corsage dragen. De grootte moet natuurlijk wel zijn afgestemd op de lengte en leeftijd van de ringdrager.

foryourhappilyeverafter.tumblr.com, projectwedding.com
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation