Een thema trouwboeket

Het trouwboeket. Het mooiste sieraard op je bruiloft en één van de meest gefotografeerde onderwerpen van de hele dag. Een voorwerp dat je dus nog vaak terug zult zien. Natuurlijk zijn er super veel traditionele soorten, maar jouw trouwboeket moet écht speciaal zijn. Iets wat mensen nog nooit hebben gezien en waar ze nog lang over zullen napraten. Bruiloft.nl heeft een paar leuke ideeën voor je trouwboeket en ze zijn zeker origineel

Een thema trouwboeket

Het trouwboeket zonder bloemen


Wat blijft er over van je trouwboeket als er geen bloemen in zitten? Niet zo veel. Daarom bedoelen we eigenlijk een trouwboeket zonder echte bloemen. Wie weet ben je wel allergisch voor bloemen of vind je ze gewoon echt niet mooi. Geen paniek! Er zijn zat mogelijkheden om een mooi trouwboeket na te maken met andere materialen.

Trouwboeket van schelpen


Schelpen zoeken op het strand, wie heeft dat nooit gedaan? Van deze schelpen kun je een prachtig trouwboeket (laten) maken. Het hoeft natuurlijk niet in natuurkleuren te zijn, de schelpen kun je ook laten schilderen. De mogelijkheden zijn oneindig wanneer je bij een professionele bloemist aanklopt die veel ervaring heeft met het maken van een mooi en persoonlijk trouwboeket. Je kunt uiteraard ook zelf zo’n trouwboeket maken, daar zijn genoeg handleidingen voor te vinden. Prachtig wanneer je op het strand of op het water trouwt of wanneer je een zeethema hanteert.

Smakelijk trouwboeket


Een trouwboeket waar je na de bruiloft nog van kunt genieten, letterlijk. Dit trouwboeket is namelijk gemaakt van, jawel, cup cakes! Ben je een echte zoetekauw of heb je een zoet thema op je bruiloft, dan mag dit trouwboeket echt niet ontbreken op jouw grote dag. Naast het opeten van je trouwboeket kun je er ook voor kiezen om het uit te delen, want de cup cakes zullen nooit lang houdbaar zijn. Let op dat ze niet nat worden natuurlijk, dus hierbij direct een waarschuwing: pas op voor regen op je bruiloft, anders zit je letterlijk aan je echtgenoot vastgeplakt!

Trouwboeket met broches


Normaal pin je een broche op je trui of jasje, maar één of ander geniaal brein heeft bedacht dat je van broches ook een heel erg mooi trouwboeket kunt maken. Broches zijn er namelijk in allerlei kleuren en zo kun je een trouwboeket geheel naar wens maken. Dit superoriginele idee is trouwens al iets bekender, vooral op vintagebruiloften. Het trouwboeket kan alleen uit broches bestaan, of je kunt kiezen voor een traditioneel boeket en daarin een broche verwerken.

Geschreven door: Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation