bloemversieringen op jouw bruiloft

Bloemversieringen. Ze vormen een fleurige kroon op jullie trouwdag. Naast bruidsboeket, corsages, bloemstuk voor het trouwvervoer en bloemen voor de bruidsmeisjes kun je de huwelijksdag verrijken met mooie bloemdecoraties. Denk aan versieringen op tafels en aan stoelen, gestrooide bloemblaadjes op de loper en bloemen op de plek waar jullie elkaar het jawoord geven.

bloemversieringen op jouw bruiloft

Van subtiel tot uitbundig


Versier met bloemen de dinerzaal en feestruimte. Dit kan van eenvoudig en subtiel tot heel uitbundig, net wat bij jullie past. Veel trouwlocaties bieden de mogelijkheid om de bloemdecoratie voor jullie te verzorgen. Een prima manier om alle ruimtes feestelijk te laten decoreren zonder dat je er zelf extra werk mee hebt.

De bloem- of weddingstyliste


Wil je toch net iets meer of wil je er een hele persoonlijke draai aan geven en de bloemversieringen geheel in stijl van al het bruidswerk hebben? Dan kun je hiervoor de bloemenspecialist, die al jullie bruidswerk maakt, of een weddingplanner of -stylist inschakelen. Overleg dit altijd wel even met de trouwlocatie.

Wil je nog meer voorbeelden zien van mooie bloemdecoraties? Kijk dan voor meer inspiratie op onze pinterest pagina of neem een kijkje op de websites van de professionals op bruiloft.nl.

 
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation