Buiten trouwen, een droom locatie

Voor veel bruidsparen is het een droom om buiten te trouwen en buiten het bruiloftsfeest te vieren. Veel locaties bieden deze mogelijkheid. De kans op slecht weer is in ons kikkerlandje echter altijd aanwezig, ook in de zomer. Kies daarom voor een locatie waar je met alle gasten naar binnen kan als de weergoden het laten afweten.

Buiten trouwen, een droom locatie

Plan B, een absolute must!


Een slecht weer plan is nou eenmaal een absolute must. Bespreek jullie wensen en de mogelijkheden die er zijn vooraf altijd duidelijk met de locatie, voor zowel goed- als slecht weer. Laat niets aan het toeval over.

Meestal zijn de weersverwachtingen een paar dagen van te voren wel bekend en kun je met de locatie overleggen wat je het beste kunt doen. Leg afspraken vast, zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan.

Bescherming tegen warmte en kou


Buiten trouwen vraag meer voorbereiding en werk dan binnen trouwen. Een feesttent is wel gewenst, zeker voor in de avonduren als het wat frisser wordt of als het onverwachts toch gaat regenen. De buitenlocatie en de feesttent kun je een heel eigen gezicht geven door het aan te kleden en te decoreren in de stijl van jullie feest.

Is de ceremonie buiten en schijnt de zon volop? Laat verbranding van de huid niet het feest verpesten en plaats voldoende parasols voor alle gasten.

Zijn er vergunningen nodig?


Overleg ook met de locatie of er speciale vergunningen moeten worden aangevraagd bij de betreffende gemeente, wat de regels zijn voor geluidsoverlast en of er voldoende stroomvoorziening aanwezig is.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation