Rederij de Nederlanden

(3)

Beoordeel

Beleef Amsterdam !

Welkom aan boord!

Welkom aan boord! de Nederlanden is specialist in sfeervol varen in en rond Amsterdam. Met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen hebben we de perfecte boot voor uw trouwdag. 

Onze schepen zijn officiële trouwlocaties. We hebben jarenlange ervaring met het helpen organiseren van huwelijken. Of u nu de ceremonie aan boord wilt houden, een receptie of knallend feest wilt geven, u kunt met al uw (speciale) wensen bij ons terecht. 

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze website. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in hartje centrum. 

020-4233006

Adres: Singel 279 1012 WG Amsterdam

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ciska

5

op 29-08-2018

Een fantastische boottocht gehad op Proost van Sint Jan. Alles was even goedverzorgd, het personeel, het eten waren geweldig! Zeker een aanrader!

Mitchel

5

op 20-08-2018

Als DJ de apparatuur en muziek mogen verzorgen tijdens een bedrijfsfeest op het Wapen van Amsterdam. Prachtige boot en geweldig enthousiast personeel, van schipper tot bediening, het was echt geweldig!

Men

5

op 20-06-2018

Gisteren een 3 uur durende tapas cruise gemaakt met 22 personen op de Sint Jan . Bemanning zeer vriendlijk alles was top geregeld. Bedankt

Ga naar een verwante categorie

Singel 279

1012 WG Amsterdam

020-4233006