3x inspiratie voor een buitenbruiloft

Wil jij graag in de lente of zomer trouwen? Dan is een buitenbruiloft misschien wel wat voor jou. Romantisch aan zee of in een prachtige bloementuin. In een attractiepark of op een droomlocatie in het buitenland. Buiten is alles mogelijk. Ontdek in dit artikel drie locaties met handige tips voor trouwen in de buitenlucht.

Aan het strand


Blote voeten in het zand, wind in de haren en een prachtig uitzicht op zee. Trouwen aan het strand is toch geweldig? Deze droomlocatie is perfect voor een knusse bruiloft. Voor een klein gezelschap is een strandbruiloft namelijk prima te realiseren. Je hebt dan niet veel voorzieningen nodig. Aan het strand raden we een informele dresscode aan. Met slippertjes of blote voeten en luchtige kleding kan prima gedanst worden. Niemand die zich dan drukt maakt om het zand. Met zomerse livemuziek genieten jullie tot de zon ondergaat.

In eigen tuin


Heb jij een mooie grote achtertuin met een groot grasveld? Dan is de ideale trouwlocatie dichterbij dan je denkt. Hoe fijn is het om in een vertrouwde omgeving elkaar het ja-woord te geven en samen met de gasten te proosten op de liefde. Huur een prieeltje voor de ceremonie en maak voor het diner een hele lange tuin eettafel voor nog meer gezelligheid in de tuin. Wil je tot in de late uurtjes doorgaan? Dan is een sfeervolle tent met een verharde vloer een goede oplossing. Hier kunnen jullie dansen en eventueel schuilen voor een regenbuitje. Informeer de gasten om voor de avond iets warmers mee te nemen, zodat jullie feest nog lang kan doorgaan.

Verstopt in het bos


Wil je echt op een magische plek trouwen? Dan is het bos misschien wel jouw buitenlocatie. Midden in de natuur vieren jullie je eigen feestje, ver weg van de rest van de wereld. Voor welke stijl je gaat is geheel aan jou. Romantisch met veel bloemen of juist trendy met foodtrucks en van die hippe kunststof tuinstoelen. In het bos is het vaak wat donkerder, dus creëer mooie sfeerverlichting met slingers, lampionnen en fakkels. Zo maak je van het bos een prachtige unieke trouwlocatie.

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation