Populaire locaties

Wanneer het aankomt op trouwen op de mooiste locaties, zijn er natuurlijk een aantal favoriete locaties waar elk bruidspaar wel zou willen trouwen. We hebben een paar locaties op een rij gezet en hopen je hiermee te inspireren, ook al heb je misschien al een aantal locaties in je hoofd waar jij wel zou willen trouwen. Wie weet bedenk je je hierna wel…

Populaire locaties

Locaties uit een sprookje


Sommige locaties lijken wel nep, zo mooi zijn ze. Alsof ze bedacht zijn uit één of ander sprookje. Maar de natuur kan echt prachtige locaties creëren, zo ook Landgoed Waterland in Noord Holland. Met een prachtig landhuis en een oprijlaan met eeuwenoude bomen. Op en top romantisch en heel erg luxe. Of wat dacht je van Stadhuis Gouda, een prachtig monumentaal pand uit de 15e eeuw.

We kunnen nog wel even doorgaan met prachtige locaties: Beachclub Zuiderduin in Zeeland, Galerie Des Beaux Artz in Noord Brabant, Kasteel Erenstein in Limburg, Huis te Eerbeek in Gelderland, Buitenplaats Amerongen in Utrecht, Brasserie Zuiderzoet in Flevoland, De Holtweijde in Overijssel, De Hunzebergen in Drenthe, Stadhouderlijk Hof in Friesland of De Amshof in Groningen. Dit is slechts een greep uit de mooiste locaties die Nederland heeft.

Keuzes maken


We hebben hierboven al een aantal locaties genoemd en uiteindelijk zul je een keuze moeten maken. Er zijn maar zoveel locaties die je op je bruiloft kunt bezoeken. Op internet zijn een heleboel mooie locaties te vinden en er zijn vast ook lijstjes met de meest gewilde locaties of de locaties die nog het minst ontdekt zijn.

Voor jezelf kun je vast bedenken of je op het strand wil trouwen, in een bos of kasteel of op een boot. Dat maakt de zoektocht naar locaties al een stuk korter. En mocht je er echt niet uit komen, kijk dan eens bij onze professionals. Je vindt ze onder ‘categorieën’. Zij kunnen je verder helpen in je zoektocht naar locaties!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation