Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Unieke locaties om je bruiloft te vieren

Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal in Europa vind je de mooiste paleizen die je nog kunt huren ook.

18e-eeuws paleis Zuid- Frankrijk- Carpentras, Vaucluse


De locatie, in de buurt van Avignon, is prachtig en dat is het landgoed van zeventien hectare waarop dit paleis – geschikt voor 29 mensen- gelegen is ook. Je tennist er en zwemt er in een heerlijk zwembad. Het paleis heeft zestien slaapkamers.

Historisch paleis, Omey, Marne – Frankrijk


Nabij Parijs vind je dit schitterende paleis, met door Le Nôtre ontworpen tuinen en plek voor 32 personen. Binnen zie je barok, kroonluchters en indrukwekkende wanddecoratie. Voor geestelijke ondersteuning bezoek je de privékapel.

Middeleeuws paleis, Bazincourt-sur-Epte, Les Andelys – Frankrijk


Van de buitenkant is dit paleis uit vervolgen tijden, aan de binnenkant is het echter zeer modern. Het paleis beschikt over een verwarmd zwembad en een sauna en kan dus als een heus wellness-paleis omschreven worden. Je kunt er met 24 mensen logeren.

Popart paleis, Callander, Stirling – Schotland


Dit paleis onderscheidt zich met name door de gebruikte kleuren, zoals de omgeving adembenemend is met een onvergetelijk uitzicht over de rivier Ben Ledi. Ontspannen doe je tijdens het vissen op forel en zalm. Ook hier kunnen 24 personen terecht voor een overnachting.


Normandisch paleis met een verleden, Tamerville, Cotentin – Frankrijk


Ooit was dit het decor van de Slag om Cherbourg. Waan je in de schilderkamer even helemaal terug in de tijd, want nooit is er iets aan dit decor veranderd. Sporten kun je er op de tennisbaan en in het zwembad. Er kunnen vijftien mensen terecht op het landgoed van zes hectare.

Paleis Birot - Béguey, Langon – Frankrijk


Over een mooie plek gesproken, zo tussen de bloemen en de wijngaarden. Het is een ideaal paleis als centraal punt voor buitenactiviteiten. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Bordeaux ligt om de hoek. Je kunt er met twaalf mensen logeren die af kunnen koelen in het zwembad.

Pentillie paleis, Cornwall- Engeland


Het Pentillie paleis aan de oevers van de rivier Tamar in Cornwall mag er ook zeker zijn. Het landgoed heeft een buitenzwembad. Pentillie biedt plaats aan twintig personen die beschikken over een extra groot bed. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Paleis Lena - Clairac, Marmande – Frankrijk


Wil je wel een paleis maar is het budget beperkter? Kies dan dit paleis dat geschikt is voor vijftien mensen. Hier koel je af in of het zwembad of in de speciale badkamer.

Ga naar trouwlocaties | Kastelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation