Trouwambtenaar Mildred Nijhove Liefde is leven en leven is liefde

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Mildred Nijhove Vraag informatie aan
Landelijk

Allereerst mijn hartelijke gelukwensen voor jullie aanstaande huwelijk of geregistreerd partnerschap. Hoe fantastisch is het dat je de liefde van je leven hebt ontmoet en dit met een bijzondere ceremonie gaat bezegelen.

LIEFDE IS LEVEN, LEVEN IS LIEFDE

Het is de basis van alles in het leven. De relatie tussen partners is daar zeker één van. Het doet er niet toe wat je afkomst is, welke religie je aanhangt of dat je van hetzelfde geslacht bent.

Dát is wat het leven zo divers en mooi maakt.

Een verbintenis bezegelen met een huwelijk of geregistreerd partnerschap is voor iedereen het mooiste wat er is. Het is de kroon op je relatie en liefde. Daar een wezenlijke bijdrage aan mogen én kunnen leveren vind ik een hele eer. Een ode aan het bruidspaar brengen door te vertellen wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat hun doelen en dromen in het leven zijn.

Eerlijk gezegd speelt er ook een stukje eigenbelang mee. Hoe mooi en hartverwarmend is het dat je als Babs keer op keer de liefde in haar puurste vorm opnieuw mag mee beleven? Het mogen aanhoren van unieke verhalen uit unieke levens. Duizend levens en even zoveel mooie, ontroerende, grappige, authentieke

en aparte verhalen om te mogen vertellen. Ook jullie verhaal en belevenissen die naar deze liefdevolle verbintenis hebben geleid moet op een speciale manier verteld worden

Zoek niet verder, en laat mij diegene zijn die zich zeer vereerd zou voelen om samen met jullie van deze mooie dag een magische en bíjzondere herinnering te mogen maken.

Let Love Rule

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Alena & Lucas

Op 21 nov 2021

Vandaag precies een maand geleden gingen wij voor ons geregistreerd partnerschap. In verband met Corona, maar ook vanwege onze eigen wens om het heel klein te houden, hadden wij een heel kleine ceremonie met enkel directe familie. We wilden onze verbinding vieren en er een mooie dag van maken. Onze dag was uiteindelijk zoveel meer dan we hadden verwacht en dat had ook veel met Mildred te maken. We ontmoetten Mildred tijdens een ontzettend gezellig kennismakingsgesprek bij haar thuis. We waren direct blij met haar als onze ambtenaar. Op de dag van de ceremonie was er een misverstand om de tijd, wat bij ons direct voor enorme stress zorgde. Mildred wist dit meteen op te lossen en de stress weg te nemen door haar relaxte houding en snelle handelen. Op die manier konden we zorgeloos en relaxed aan de ceremonie beginnen. En wat een bijzondere ceremonie was het. Mildred had een prachtige speech gemaakt, waarin ze ons als koppel en als individuen precies wist te vangen en neer te zetten. Ze maakte er een prachtig verhaal van dat precies klopte. Daarnaast gaf ze het podium aan onze broers die ook iets mochten zeggen. Juist deze keuze was ook enorm bijzonder. Niet alleen wist Mildred precies de juiste dingen te zeggen, het was haar hele relaxte en positieve houding die de hele dag naar een hoger niveau tilde. Onze families spreken nog steeds over Mildred, de fantastische trouwambtenaar. Ze wist iedereen op hun gemak te laten zijn en de nodige dosis humor te brengen. We zijn ontzettend blij met Mildred en onze onvergetelijke dag die zoveel meer bijzonder was dan we hadden durven verwachten. Ontzettend bedankt, Mildred. Je hebt onze dag onvergetelijk gemaakt en zo speciaal, we zijn er zo ontzettend blij mee. Iedereen die voor geregistreerd partnerschap, trouwen of een andere ceremonie gaat: er is er echt maar eentje die je moet hebben en dat is Mildred, de 'MVP' en all star. Heel veel liefs!!

Alida & José

Op 15 nov 2021

Lieve Mildred, Onze bruiloft is al een paar maanden geleden en we zijn nog steeds onwijs blij met jou als onze ceremoniespreker. Niet alleen wij raken niet uitgepraat over je speech tijdens de ceremonie maar onze gasten hebben het nog over je! Wat zij natuurlijk niet weten is dat we je eigenlijk niet zo lang kenden. Je aanpak om de speech zo persoonlijk mogelijk te maken is dus helemaal gelukt. Wat dit proces zo fijn maakte is dat je je werk met volledige overgave/passie doet. Je bent dié Surinaamse lievelingstante die liefdevol adviseert, wilt dat je gelukkig bent, gepast kritisch is, je cultuur/achtergrond niet vergeet, helpt waar nodig en waar iedereen mee wegloopt. We wensen een ieder jou toe om hun huwelijksdag nog specialer en persoonlijker te maken. Nogmaals bedankt/ Grantangi!

Tim en Marielle

Op 03 nov 2021

Mildred hebben wij 3 jaar voor de grote dag gesproken op een trouwbeurs en wij dachten meteen, deze vrouw willen wij als onze trouwambtenaar. Wat een geluk want zonder Mildred was het niet hetzelfde geweest. Trouwen doe je maar 1 keer en dankzij Mildred hebben wij de aanloop naar onze grote dag en de grote dag zelf onvergetelijk mooi ervaren. Mildred heeft ons opdrachten gegeven die ons allebei aan het denken en praten heeft gezet over onderwerpen waar we zelf niet snel op waren gekomen. We hebben allebei een drukke baan, een kindje van 1 jaar en alles daaromheen maar dankzij de betrokken persoonlijkheid, humor, passie en geweldige opdrachten van Mildred, draaide onze grote dag echt om ons en de liefde die wij voor elkaar voelen. Wat waren wij maar ook onze gasten, onder de indruk van de plechtigheid. Wij hebben gelachen, gehuild en genoten. Mildred, jij verdiend de prijs van beste trouwambtenaar. Liefs Tim en Mariëlle

Nathasja & Melvin

Op 27 sep 2021

Lieve Mildred, Mogen wij je nogmaals bedanken voor de geweldige ceremonie, de speech, de waardevolle kado’s echt amazing! Wij hebben zo intens genoten van de ceremonie wow! Het was een van de mooiste momenten van die dag. Ondanks dat de planning ivm het slechte weer totaal anders liep, heb je dit zo ontzettend mooi neergezet. Je hebt onze gasten zo geraakt en je hebt ze vanaf het eerste moment meegenomen in onze journey of life. Onze ceremonie was grappig, het was emotioneel het was een rollorcoaster. Ja wij zijn echt sprakeloos…het was prachtig! Ik heb nu heel veel begrip voor al dat papierwerk vooraf het was niet voor niks. Jij hebt er onwijs veel tijd in gestoken en daar zijn wij je ontzettend dankbaar voor! Blijf aub op deze voet verder gaan, jij bent een topper en je gaat nog vele mensen blij maken

Nina en Radovan

Op 11 sep 2021

Nikolina & Radovan – september 5, 2021 Lieve Mildred, Nadat we vorig jaar onze bruiloft moesten verschuiven, hebben we er dit jaar toch voor gekozen om die door te laten gaan. We moesten nog bijna alles regelen in een zeer korte tijd. Maar een ding was zeker, jij zou onze trouwambtenaar zijn. Tijdens de eerste afspraak hadden we al een klik, waardoor we snel op ons gemak waren en makkelijk konden praten. Je toespraak was leuk, grappig en persoonlijk alsof je ons jaren kende. We voelde ons op ons gemak en we bleven naar je luisteren. Je hebt echt heel mooi gesproken en niet alleen wij maar ook de gasten op de bruiloft waren vol lof over jou. Het was boven onze verwachting. Iets om nooit te vergeten. Nogmaals, dank je wel Mildred voor je tijd, betrokkenheid, mooie woorden die je ons hebt toegesproken. Je humor en de gezelligheid die we samen hebben gehad.

Nina en Radovan

Op 11 sep 2021

Nikolina & Radovan – september 5, 2021 Lieve Mildred, Nadat we vorig jaar onze bruiloft moesten verschuiven, hebben we er dit jaar toch voor gekozen om die door te laten gaan. We moesten nog bijna alles regelen in een zeer korte tijd. Maar een ding was zeker, jij zou onze trouwambtenaar zijn. Tijdens de eerste afspraak hadden we al een klik, waardoor we snel op ons gemak waren en makkelijk konden praten. Je toespraak was leuk, grappig en persoonlijk alsof je ons jaren kende. We voelde ons op ons gemak en we bleven naar je luisteren. Je hebt echt heel mooi gesproken en niet alleen wij maar ook de gasten op de bruiloft waren vol lof over jou. Het was boven onze verwachting. Iets om nooit te vergeten. Nogmaals, dank je wel Mildred voor je tijd, betrokkenheid, mooie woorden die je ons hebt toegesproken. Je humor en de gezelligheid die we samen hebben gehad.

Zippora & Melvin

Op 19 apr 2021

In corona tijden hebben wij er voor gekozen om de bruiloft toch door te zetten. Vooral kijken wat wel mogelijk is, hadden wij voor onszelf besloten dat de ceremonie speciaal moest zijn. Naar een korte speurtocht zijn we uitgekomen bij Mildred en we wisten het gelijk, zij wordt onze trouwambtenaar! Een fijne samenwerking en voorbereiding in een heel kort tijdsbestek. Zij dacht echt met ons mee en kwam met een origineel idee. Dit heeft geresulteerd in een mooie, persoonlijke, intieme en vooral speciale ceremonie, waar zowel wij als bruidspaar en onze gasten (incl. aanwezige kids) op terug kunnen kijken! Mildred, nogmaals onze dank voor de gezelligheid, betrokkenheid, creativiteit, spontaniteit (en de honing!) :-)

Claudia Claessen

Op 29 may 2019

Wij waren last minute opzoek naar een trouwambtenaar die onze ceremonie wat intiemer kon maken. En zodoende hebben we in heel kort termijn Mildred bereid gekregen om iets over ons te vertellen. Maar niet wetende dat we zo’n leuk, lief en enthousiaste vrouw hadden gestrikt(geloof me iedereen wilt zo’n gezellige tante in zijn of haar familie) Mildred heeft echt gesproken vanuit haar hart en passie voor het vak. Ze heeft iedereen geraakt toen het ging over onze overleden dierbare, zonder dat het een tweede uitvaart werd en we hebben keihard gelachen over de grappen die ze maakte over onze karakters. Mildred is een fantastische Babs en heeft onze ceremonie ongelofelijk memorabel gemaakt, waar wij op kunnen terug kijken met een lach en met een traan. Mildred houdt van liefde en van mensen, en wij raden haar iedereen aan!

Ariene

Op 09 jan 2019

Lieve Mil, wat waren Gertjan en ik super blij met jou . Je bent een trouwambtenaar die vanaf dag 1 tot einde ceremonie met je meedenkt en erg betrokken is. We hebben gelachen, Traantje weggepinkt �.. mede dankzij jou een dag om nooit te vergeten .. tnx

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation