Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwfotografie.nl Als onze stijl helemaal bij jullie aansluit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we kunnen dan samen bekijken of jullie datum nog beschikbaar is!

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Murk Feitsma
Landelijk

Trouwfotograaf

Zijn jullie op zoek naar net even wat anders? geen flauwe fluweelzachte filters over wat standaard bruidsfoto’s. Maar sterke beelden met karakter, emotie en verhaal! Dan ben je bij trouwfotografie.nl aan het juiste adres.

Als fotograaf met een achtergrond in de commerciële fotografie,  kijk ik net even anders. Door een hele andere aanpak, ook in de nabewerking, zullen de foto’s van jullie dag echt unieke en anders zijn.

Het liefst fotografeer ik mensen op bijzondere momenten en dan bij voorkeur een beeld dat een verhaal vertelt of op zijn minst iets met je doet. Bruiloftfotografie is dan natuurlijk een uitgelezen kans om sfeervolle en emotionele foto’s te maken en alles uit de kast te halen de bruid en bruidegom te verrassen met unieke en sfeervolle foto’s.

Trouwvideo

Willen jullie als een mooi geheel, naast prachtige trouwfoto’s ook een trouwvideo die helemaal bij stijl van de fotografie past?

Ook onze ervaren videograaf haalt alles uit de kast om sfeervolle videografie te maken die qua stijl helemaal matcht met mijn werk. Hij is net zo gedreven als ik om net even die extra touch te geven.

Complete ontzorging

Willen jullie compleet ontzorgd worden? Zelfs dat is mogelijk dankzij deze samenwerking.  Wij hebben het hele team paraat staan, niet alleen de foto, en evt. de videografie kan door ons worden verzorgd, maar ook de weddingplanner helpt desgewenst met alle ins en outs van het plannen van jullie dag.

Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van €1800,-

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Familie Olthof

Op 20 feb 2024

Absolute aanrader. De foto's van ons huwelijksfeest waren prachtig. De sfeer die we op beeld wilden krijgen, heeft Murk fantastisch weten vast te leggen. Tot onze schrik waren we onze digitale foto's kwijtgeraakt op onze computer. Ruim een half jaar na dato, heeft Murk ons uit de brand geholpen! Net weer alles kunnen bekijken en de mooie herinneringen kunnen ophalen. Echt een superfijne samenwerking!

Denise

Op 20 feb 2024

Wij hebben foto's van onze trouwdag laten maken en mogen ontvangen. Ik ben zelf erg ongemakkelijk met foto's laten maken...poseren etc. maar murk wist hier heel goed in te adviseren en gerust te stellen. Veelal had ik niet eens door dat er een foto werd gemaakt, wat heeft geleid tot prachtige (spontane) foto's en een prachtige herinnering van onze dag!

Chris

Op 20 feb 2024

Murk heeft onze bruiloft gefotografeerd. Hij had creatieve ideeën en tips tijdens de shoot, maar wist ook perfect de spontane momenten vast te leggen. Op de dag zelf kregen wij en onze gasten wat polaroids, wat al een prachtig aandenken is. Naderhand ook zeer tevreden met de eindbewerking van de foto's.

Linda

Op 20 feb 2024

Wat een professionele en gedreven vakman is Murk! Relaxed in omgang en verfijnd in het resultaat! Echt oog voor het perfecte shot en snel in de nabewerking en oplevering. Erg prettige samenwerking en zeker een aanrader! Dank 🙌🏼📸

Sylvana

Op 20 feb 2024

Mooie trouwdag en mooie foto's. Murk is een fijne geduldige fotograaf. Legt de sfeer en gevoel van het moment mooi vast.

Javi

Op 20 feb 2024

Super goeie aardige fotograaf, die met je mee denkt om je onvergetelijke dag op een prachtige manier vast te leggen. Wij raden hem ook zeker aan! Ook na de bruiloft fijn contact gehad. Houd zich aan de afspraak en is zeer professioneel.

Lieke

Op 20 feb 2024

In één woord geweldig! Murk heeft ons huwelijksfeest vastgelegd op een prachtige manier. Onopvallend aanwezig, waardoor de sfeerfoto's van alle aanwezigen oprecht en present zijn. Absolute aanrader.

Wim & Corona

Op 20 feb 2024

Vanaf het eerste contact waarbij we onze wensen konden neerleggen was de klik er , Murk is een heel vriendelijke en professionele fotograaf, we wilden foto's niet alleen maar standaard en na voorbeelden te hebben gezien en een fijn gesprek waren we overtuigd dat we voor onze dag bij Murk moesten zijn en wat hebben we een prachtige foto's inmiddels en dus absoluut de juiste keuze gemaakt. Nogmaals bedankt Murk voor de foto's!

Lisanne

Op 20 feb 2024

Wat waren wij blij met Murk als fotograaf op onze mooiste dag! Vooraf even telefonisch contact gehad, stijl kunnen delen. Meteen een vertrouwd gevoel. Op de dag zelf mengde Murk zich fijn onder alle gasten, hij was echt onderdeel van de groep. Ook de gasten waren op hun gemak bij Murk. Bij zijn vertrek kon hij ons al mooie plaatjes laten zien. Leuk om zo al een kleine indruk te krijgen van zijn werk die dag! Wij raden Murk zeker aan als fotograaf.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation