Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Veilingitem winnaars Dutch Wedding Awards 2014 levert € 15.100 op voor 3FM Serious Request

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 sloegen de handen ineen voor 3FM Serious Request. Een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen werd aangeboden als veilingitem voor Serious Request en heeft € 15.100,- opgeleverd voor het Rode Kruis.

Aan de hoogste bieder, het aanstaande bruidspaar Laura en Elian, wordt een droomhuwelijk aangeboden door de beste trouwleveranciers van Nederland, allen bekroond met een Dutch Wedding Award.

De trouwleveranciers

Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl en Wedding & Planning zullen alles uit de kast halen om deze huwelijksdag onvergetelijk te maken. Het bruidspaar hoeft tijdens deze dag alleen maar te genieten!

Dutch Wedding Awards

Het kloppend hart van elke bruiloft zijn de leveranciers. De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en belonen de leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. In 2014 werden de Dutch Wedding Awards uitgereikt in 13 verschillende categorieën.

3FM Serious Request

Serious Request is een jaarlijks initiatief van 3FM om geld op te halen voor een stille ramp. Dit jaar steunen zij het Rode Kruis om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.

Bron : Dutch wedding Awards & La Luz Fotografie

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation