Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Onze favoriete trouwkapsels

bruidje_bruidsaccessoires_paardenstaart
We kijken eens een keer niet naar de trends van trouwkapsels, maar geven een overzichtje van wat wij nou echt de meest geweldige, toffe, gave, mooie, sexy, supercoole trouwkapsels vinden aller tijden! Deze trouwkapsels blijven altijd hip en charmant, dus doe er je voordeel mee en zoek ook jouw favoriet uit tussen onze trouwkapsels toppers!

bruidskapsels_trouwen_bruiloft

Lange trouwkapsels


Ik denk dat iedereen dit soort trouwkapsels wel kent of een variatie erop heeft gezien. Zelf noem ik het de waterval. Het is een super nonchalant, charmant en sexy kapsel dat bestaat uit zachte krullen die tot over je schouder vallen. Het onderste deel wordt vaak aan de voorkant gedragen. Super sexy! Ideaal te combineren met prachtige curlies of kleine bloemetjes. Ook een bloemenkrans staat bij dit soort trouwkapsels erg mooi, mits niet te groot.

bruidskapsel_bloempjes_los
Er is een variant met rustige en verzorgde krullen en een wildere versie met hier en daar wat sprieten voor een ondeugender look. De voorlok is schuin of je hebt een recht geknipte pony. De variant met de rustige krullen heeft vaak aan twee kanten haar over de schouders hangen en kan het af zonder enige accessoires. Knotten zien we ook veel bij kort haar, in elkaar gedraaid met een mooie speld of bloem of ander sieraad.

bruidskapsels_trouwen_bruiloft_i

Halflange trouwkapsels


Wij houden van wilde, nonchalante trouwkapsels. Lekker zoals de natuur het bedoeld heeft! Halflange trouwkapsels zijn bij uitstek geschikt voor de ‘storm-look’. Je kan bij dit soort trouwkapsels van heel wild en sexy (stormy) naar heel prachtig gestyled chique gaan. Of je begint met rustige golven en onderaan het kapsel komen de prachtige krullen. Er zijn vele varianten op te verzinnen.
bruidskapsel_blond_kort

Korte trouwkapsels


Brutale stekeltjes, lieve sexy krulletjes of een super strak platgekamd kapsel met een fel knallend puur kleurtje. Korte trouwkapsels zijn niet voor alle vrouwen weggelegd en vragen altijd een gespecialiseerde professional om ermee te werken. Of je nu heel kort haar hebt of tot onderaan je oor, voor alle lengtes zijn er prachtige trouwkapsels te verzinnen. Denk aan een stoere voorlok of kuif die je naar achter föhnt. Of de chique variant: de voorlok opzij geföhnt. Charmant en chique of lekker wild en sexy, doe wat bij je past!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation