Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Bruidskapsel

Wil je de styling van jouw bruidskapsel uit handen geven aan een professional? Kies dan voor een proefsessie en kijk samen met de kapper in alle rust naar wat het mooiste bij jou en de  bruidsjurk past.

Bruidskapsel

Goed advies


Een goede kapper of stylist zal het juiste advies geven over het bruidskapsel dat het beste bij jou èn de jurk past en zal bekijken of je misschien nog een andere coupe moet laten knippen of een ander kleurtje moet nemen. Een tip is om voor de proefsessie een foto van je bruidsjurk mee te nemen en een lapje stof van de jurk. Neem ook foto’s mee van bruidskapsels die jij mooi vindt, zodat de kapper een beeld heeft van jouw wensen.

bruidskapsels_3

Het beste resultaat


Voor mooi vallend haar met een natuurlijke look laat je ongeveer twee weken voor de bruiloft het haar nog een laatste keer in model knippen en eventueel verven.  Om te voorkomen dat je haren te zacht zijn, was je ze een dag van te voren. Dit kun je zelf doen, maar je kunt het ook heerlijk laten verzorgen door de kapper of hairstylist. Eventuele krullen worden vaak ook een dag voor de bruiloft gezet, zodat ze losjes naar beneden vallen.

bruidskapsels_opgestoken_met_bloemen

En dan de dag zelf ...


De trouwdag zelf wordt het bruidskapsel zelf gedaan. En dankzij de proefkapsels weet de kapper of hairstylist precies wat er moet gebeuren en zal er geen kostbare tijd verloren gaan. Meestal gaat de bruid naar de kapsalon toe, maar sommige kappers komen naar de locatie toe. Bespreek dit vooraf duidelijk met de kapper of hairstylist.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation