Prachtige bruidskapsels voor lang haar

Hoe langer je haar is, hoe meer bruidskapsels voor lang haar je ermee kunt uitproberen. Alle kapsels zijn super mooi, maar bruidskapsels voor lang haar is toch wel een persoonlijk favoriet. Het heeft gewoon iets sprookjesachtigs! Bekijk hieronder een paar prachtige en klassieke bruidskapsels voor lang haar. Kan altijd!

De harriewarrie


Lekker je haren door de war, maar dan wel georganiseerd natuurlijk. Van een bos lekker (gestyled) pluizig haar tot een opgestoken warbol van een knot. Of natuurlijk een soort staart/uitgezakte knot. Je hebt stijl haar of een slag erin, de knot hangt ongeveer tussen je schouderbladen. De knot is lekker warrig en lijkt een grote knoop te zijn, maar het is zorgvuldig gecreëerd en staat daardoor heel erg mooi. Deze bruidskapsels voor lang haar kunnen altijd en hebben een zekere klassieke stijl. De uitgezakte knot kun je ook iets minder lang maken en in je nek hangen, vlak onder de haargrens in je nek. Hoe korter je de knot laat hangen, hoe groter hij zal worden.

De niet-harriewarrie


De bovengenoemde lekkere warrige knot kun je ook super gestyled nemen. De piekharen en springerige, speelde look neem je dan weg en vervang je door een semi-strak kapsel met veel haarlak. Je pony of voorlok wordt prachtig naar de zijkant gestyled zodat het een deel van je voorhoofd bedekt en misschien een deel van je oog (lekker mysterieus en zwoel!). De knot wordt vakkundig in elkaar gedraaid en er steekt niet één spriet uit. Voor een toch iets speelsere look kun je de sterke haarlak achterwege laten. De ‘uitgezakte’ look maakt het dan een stuk relaxter!

Krullenbol of stijl chique


Bruidskapsels voor lang haar komen er in allerlei soorten en maten. Het is natuurlijk sterk afhankelijk van wat voor een soort haar jij hebt. Heb je super stijl haar? Probeer dan niet om krullen te zetten. Dit past meestel niet bij je gezicht en je haar zal toch halverwege de dag weer uitzakken. Bij stijl haar kies je een geschikt stijl kapsel dat chique valt, of je laat je haar opsteken. Heb je juist een krullenbol, matig of hevig? Ook hier zijn geweldige kapsels te verzinnen. Los haar is bij de krullen, mits getemd, het allermooiste. Een paar bloemen in je haar en je bent helemaal klaar voor je grote dag! Wil je meer inspiratie voor bruidskapsels voor lang haar? Kijk dan gerust verder op onze website.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation