De nieuwste trends bruidskapsels

Niet alleen bruidskleding is aan mode onderhevig, bruidskapsels sluiten hier naadloos op aan! Bruiloft.nl zet een paar nieuwe trends in bruidskapsels voor je op een rijtje. Kijk en lees mee, geniet van de nieuwste trends en laat je inspireren!

De nieuwste trends bruidskapsels

Eenvoudig en strak bij elkaar gebonden


Hairstylist Jeff Francis liet zich inspireren door Audrey Hepburn. Hij vertaalde haar bekende, klassieke kapsel naar een modernere versie. Het haar wordt eerst met een stijltang gladgestreken en door een scheiding bovenop het hoofd verdeeld naar de linker- en rechter kant en vervolgens achter op het hoofd bij elkaar gebonden in een strakke paardenstaart.

Verleden en heden ontmoeten elkaar


Hairstylist Jeanie Syfu liet zichzelf inspireren door bruidsjurken waarbij moderne silhouetten worden gecombineerd met vintage details. De stylist creëerde een variant op de klassieke chignon.
Langs de haargrens wordt het haar eerst ingevlochten, zodat er een 'geribbeld' effect en wat meer structuur ontstaat in het haar. De vlechten worden uiteindelijk eruit gehaald. Het losse haar wordt dan in een lage paardenstaart aan één kant losjes vastgezet.

Moderne kunst


Stylist Di Cuia gaf, geïnspireerd door wervelwinden en spiraalmotieven op de nieuwste bruidsjurken, het klassieke, opgestoken bruidskapsel een moderne look en een avantgarde-twist.
Deze hippe en moderne versie van de klassieker bereik je door veel volume in het haar aan te brengen. Pak vervolgens steeds strengen haar en steek deze in een soort van spiraalvorm vast.

Vintage glamour


Old Hollywood glamour uit de jaren veertig was de grote inspiratiebron voor hairstylist George Ortiz. Deze roerige periode vormde de basis voor zijn nieuwste creatie: lang, los haar met weelderige golven. Begin met het inzetten van rollers in handdoek-droog haar. Na het drogen van het haar worden de krulspelden eruit gehaald en kam je vervolgens met je vingers losjes door het haar. Een extra spray geeft het kapsel tot slot extra stevigheid.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation