Mvandelooij Foto & Design trouwfotograaf

Mvandelooij Foto & Design Mvandelooij Foto & Design
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Mvandelooij Foto & Design Vraag informatie aan
Groenveld 4
5761 HM Bakel

Jullie mooiste dag wil je je altijd blijven herinneren. De ringen, het feest en natuurlijk de kus. Ik breng alle speciale momenten in beeld. Spontaan, enthousiast, ongedwongen en betaalbaar.

Wat kan je verwachten als je mij kiest als fotograaf, op je mooiste dag van je leven?
- Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we je wensen en locaties doornemen.
- Alle geschoten foto's van de dag zelf bewerkt, dan moet je denken aan zwart/wit, zwart wit doordruk, sepia of duotoon aangeleverd op een dvd.
- En het bezorgen van de usb op je huisadres.

Voor meer informatie: 
Stuur dan een e-mail naar info@mvandelooij.nl of bel me op 06-44820316 zodat we een afspraak kunnen maken.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rogier en Gelske

Op 15 mar 2019

Marieke is een geweldige trouwfotograaf die we iedereen kunnen aanraden! Het kennismakingsgesprek bij ons thuis was al vanaf het begin heel ontspannen dus in combinatie met haar topportfolio konden we de knoop direct doorhakken: Marieke gaat onze bruiloft fotograferen. Vanuit het verre Bakel was het voor haar geen enkele moeite om een paar weken voor de bruiloft al naar onze trouwlocatie te rijden (177km!) om te kijken naar het licht, de mogelijkheden, de mooie plekjes in de buurt voor shoots en om onze wensen nog eens door te spreken. Op de dag zelf was ze erbij vanaf het vroege begin (de kapper) en ging ze pas weg toen het feest in volle gang was. De hele dag door heeft ze de prachtigste foto's geschoten en ze heeft alle momenten (en meer) weten vast te leggen die we graag wilden hebben. En dat zonder dat je doorhebt dat ze er is! Maar als je wilt dat ze meedenkt, doet ze dat met liefde. Bij terugkomst van onze huwelijksreis lagen de foto's al op de mat dus kon het grote nagenieten direct beginnen. Tot slot ook niet onbelangrijk: de prijs-kwaliteitverhouding is subliem. Dus kortom: ga voor Marieke

Nils en Anne-sophi

Op 15 mar 2019

We hadden met Marieke een kennismakingsgesprek aan huis, het klikte meteen, lekker ontspannen, en konden onze wensen bespreken. Twee weken voor de bruiloft hebben we samen de locatie bekeken en de dag doorgenomen. Marieke heeft op een zeer mooie en creatieve manier foto's weten te maken van de bruiloft. Van iedereen zijn foto's gemaakt en er was genoeg gelegenheid om met de verschillende gasten op de foto te gaan. Marieke is de hele dag erbij geweest op de bruiloft, ze heeft op onze wens veel spontane foto's gemaakt. Een enthousiaste fotografe waarbij iedereen zich op hun gemak bij voelde. Wij kregen zelfs van de gasten complimenten over de leuke fotografe! We hebben de foto's zeer snel ontvangen, in kleur, zwart/wit en zwart/wit doordruk. Ze zijn werkelijk waar prachtig !!

Danielle en Max

Op 15 mar 2019

In 1 word geweldig! Een super lief en creatief persoon. Op de grond liggen, in de bosjes klimmen alles voor een mooi resultaat. Wij zijn enorm blij met de foto’s. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Onze kids van 4 & 5 staan er geweldig op. Dankzij het geduld en gezellig kletsen met de kids. Onwijs bedankt Marieke

Chantal en Mike

Op 15 mar 2019

Wij zagen foto's van een andere bruiloft, gemaakt door Marieke. Die foto's vonden wij zo mooi dat wij met haar een gesprek hebben aangevraagd. Marieke is heel erg enthousiast en super behulpzaam. Zeer professioneel en op een hele leuke manier. Ze neemt alle tijd voor je, denkt met je mee en doordat ze al zoveel bruiloften heeft gefotografeerd, heeft meegemaakt en zelf ook is getrouwd heeft ze veel ervaring en kennis. Op de dag zelf rent ze van hot naar her en haalt werkelijk alles eruit wat erin zit. Zeker op onze fotolocatie is geen moment onbenut geweest. Ze is heel creatief met foto's maken, ze manoeuvreert zichzelf ook in alle mogelijke posities om de beste en leukste foto's te krijgen. Ik vind het heel knap hoe snel ze in een onbekende ruimte precies ziet wat een mooi effect oplevert voor de foto's. Op de dag zelf hadden we een same day edit. Zo mooooi! Het is zo leuk dat de avondgasten op die manier onze dag ook al meekrijgen en alle gasten al foto's kunnen zien. We hebben heel veel complimenten op de foto's gehad ('kan zo een tijdschrift in', 'super mooi, 'wat een plaatjes'), maar ook over Marieke zelf hoe leuk zij het deed. Binnen een maand hadden we ALLE foto's op stick, in kleur, zwart wit en zwart wit doordruk. IDEAAL! Ook verbaasden wij ons waar ze allemaal foto's van heeft gemaakt, want je merkt daar dus helemaal niets van. Wij zijn super blij dat we voor Marieke hebben gekozen en hadden écht niemand anders gewild. Dus over Marieke kunnen we alleen maar zeggen: een hele leuke professionele fotograaf met een oprechte passie voor haar vak! Echt een toppertje!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation