Bruidsfotograaf kiezen voor onuitwisbare trouwfoto's

Het is wel fijn dat er een goede ‘klik’ is tussen jullie en de trouwfotograaf. Over en weer elkaar begrijpen en aanvoelen. Samen met het vakmanschap en de creativiteit van de fotograaf zorgt dat straks voor fantastische trouwfoto’s en een trouwalbum dat jullie nog vaak met trots uit de kast zullen halen.

Bruidsfotograaf kiezen


Denk voordat je een eerste selectie van bruidsfotografen maakt dat je ook jaren later nog heel erg blij wilt zijn met jullie trouwfoto’s en het trouwalbum. Besteed daarom tijd aan de keuze van een bruidsfotograaf en besteed er gerust wat meer aan. Dat betaalt zich later altijd terug. Bepaal in het eerste kennismakingsgesprek of de match tussen de fotograaf en jullie er is, kijk trouwalbums door om een indruk te krijgen van zijn creativiteit en stijl van werken.

Samenwerking met de trouwfotograaf


Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat jullie en de fotograaf op de huwelijksdag goed samenwerken. Jullie medewerking zorgt ervoor dat de fotograaf zijn werk kan doen. Tijd inruimen voor fotomomenten in het draaiboek van jullie trouwdag is een must. Net als instructies aan de ceremoniemeester. Laat de fotograaf vooraf een paar proeffoto’s maken. Dan wennen jullie alvast aan elkaar en kun je misschien ook al een paar geschikte fotolocaties uitzoeken.

Trouwalbum


Vraag de bruidsfotograaf ook naar mogelijkheden voor trouwalbums. Ook daar vind je volop vernieuwing en creativiteit met de mooiste albums als resultaat.

Meer inspiratie?


Wil je meer inspiratie? Weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trouwreportages, trouwfoto’s en trouwalbums? Ga dan naar de bruidsfotografen voor ideeën, tips en trends.

Pim Kisjes
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation