Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Hoeden

Dresscode hoeden op jouw bruiloft?

Bij het bedenken van de dresscode op je bruiloft, denk je meestal aan het soort kleding dat je graag bij je gasten ziet, zoals gala of black tie. Maar denk je ook wel eens aan hoedjes? Een dresscode die....helemaal draait om hoedjes op jullie bruiloft kan hele mooie, maar ook hele grappige creaties opleveren. Goed voor een chique touch of juist een lach op je bruiloft!

Het vinden van de goede hoedenzaak
Als je nog nooit in je leven een hoed hebt gekocht, afgezien van misschien een carnavalshoedje, dan is het bezoeken van een professionele hoedenzaak of hoedenmaker een hele goede keuze. Professionals helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Het kiezen van een hoed die mooi bij je staat en ook goed bij je outfit past is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig heeft de professional er oog voor. Hoedenprofessionals vind je op onze pagina! 

Bruiloft hoeden & gelegenheidshoeden
Er bestaan hoeden voor allerlei soorten gelegenheden. Een hoed die je kan dragen op een begrafenis ziet uiteraard anders eruit dan een hoed die je opzet tijdens een bruiloft. Hoeden voor allerlei gelegenheden noem je heel logisch gelegenheidshoeden. Het zijn chique en ingetogen hoeden of juist uitbundige, creatieve, Prinsjesdag-achtige hoeden. 

Hoofdaccessoires om mee te pronken

Geen fan van een hoed op je mooie haardos? Geen probleem, er zijn talloze prachtige hoofdaccessoires of hairpieces die je in je haren kan laten verwerken. Van kleine attributen tot grootse creaties, het is helemaal aan jezelf (en een beetje aan de dresscode). Inspiratie nodig of vragen? Neem contact op met de professionals op onze pagina. Veel plezier met shoppen! 

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation