Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Gelegenheidskleding

van trendy tot klassiek

Niet alleen jullie als bruidspaar willen er op jullie allermooist uitzien, ook jullie gasten zullen alles uit de kast te halen en op zoek te gaan naar die ene feestelijk outfit waarin ook zij kunnen stralen op de bruiloft!

Dresscode
Letterlijk betekent een dresscode: een voorschrift met betrekking tot te dragen kleding. Wel of geen dresscode voor de bruiloftsgasten is heel persoonlijk en zeker niet verplicht. Maar heb je wel bepaalde kledingwensen, dan is het goed om dit op tijd aan de gasten door te geven. Zij hebben dan de tijd om zich goed voor te bereiden. 

De meest voorkomende dresscodes zijn: Jacquet, White tie, Black tie, Tenue de ville en Pink tie. Onder ‘Inspiratie’ vertellen we wat de verschillende dresscodes nou eigenlijk betekenen.

Speciaal zaken
Ons land kent vele goed winkels die gespecialiseerd zijn in gelegenheidskleding. Zij hebben alle kennis in huis en kunnen zowel bruidspaar als gasten een heel goed advies geven over de juiste gelegenheidskleding. 

Wij nemen je in het onderstaande overzicht, met de speciaalzaken in jouw regio, mee op reis in de wereld van de gelegenheidskleding van. Let’s dress!

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation