Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Schoonheidsspecialiste

een stralende huid!

Als bruid wil je er natuurlijk piekfijn uitzien en stralen op je trouwdag. Een goede huidverzorging mag hierbij niet ontbreken. Een gezonde en verzorgde huid is nog altijd de basis voor een stralende huid.

En wie kan dit beter bereiken dan de schoonheidsspecialiste? Laat jezelf eens extra verwennen in de maanden voorafgaande aan je bruiloft.

Begin op tijd!
Begin op tijd zodat je, samen met de schoonheidsspecialist, toe kunt werken naar een betere conditie van de huid. Het beste resultaat krijg je als je om de paar weken voor een behandeling naar haar toegaat. Zij kan op deze manier jouw huid ook goed leren kennen en een behandelplan op maat geven.

Meerwaarde professionele huidverzorging
Om de conditie van je huid verder te ondersteunen biedt professionele huidverzorging van een gediplomeerde schoonheidsspecialist meer dan het reinigen van het gezicht en het opdoen van een masker. Je krijgt professionele begeleiding doordat een deskundige je huid beoordeelt.

De schoonheidsspecialist ziet met een huidanalyse wat voor huid je hebt en stemt een eventuele behandeling af op de behoefte van je huid. Ook kan de schoonheidsspecialist je adviseren in de aankoop van verzorgingsproducten. Iemand met een droge huid heeft andere producten nodig dan iemand met een vette huid.

En wat houden al die ingrediënten nou in? De kennis van jouw schoonheidsspecialist over crèmes is niet te vergelijken met die van een verkoopster uit de winkel.

Wanneer ben je in vertrouwde handen?
In Nederland zijn er veel gediplomeerde Schoonheidssalons. Behandelingen van ondernemers met bepaalde vakdiploma worden door vele verzekeraars in Nederland (gedeeltelijk) vergoed.    

Bruidsarrangement
Er zijn ook schoonheidsspecialisten die bruidsarrangementen verzorgen. Wil jij er zeker van zijn dat je in vertrouwde handen bent? Kijk dan hieronder in ons uitgebreide aanbod.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation