Welke.nl
Vrijgezellenfeest

Dat vraagt om een feestje.

Nog even vrijgezel. Nog even niet getrouwd. En dat in afwachting van de mooiste dag van jullie leven. Dat vraagt om een feestje. Vrijgezellenfeesten en bridal party's zijn erg populair!

lees verder

Vrijgezellenfeest

Laat je inspireren

Uitdagende opdrachten vrijgezellenfeest

Ga je binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren voor jezelf en je vriendinnen of heb je het idee dat jouw vriendinnen iets voor je organiseren? Dan is het wel een leuk extraatje om een competitie in te bouwen tussen alle activiteiten. Daarvoor moet je verschillende opdrachten voor je vrijgezellenfeest verzinnen. Bruiloft.nl heeft wel een paar leuke ideetjes voor je, lees maar snel verder!

Vrijgezellenfeest mannen vieren

Het vrijgezellenfeest  zoals we dat al jaren kunnen kan misschien zo nu en dan wel eens een beetje actie en avontuur gebruiken. Die eeuwenoude kroegentocht kennen we nu wel een keer. Natuurlijk blijft het leuk en het is een echte traditie, maar voor de echte stoere mannen & vrouwen die wel wat avontuurlijks willen doen hebben wij op Bruiloft.nl een paar leuke activiteiten neergezet!

Tips vrijgezellenfeest vrouwen

Vroeger was het vrijgezellenfeest echt een gelegenheid voor mannen. Dat is gelukkig al een poos niet meer zo! Vrouwen vinden het vrijgezellenfeest een absolute topper en daarbij blijven ook wij niet altijd even braaf, net zoals onze wederhelften. Maar toegegeven: daar is het vrijgezellenfeest toch ook een beetje voor?

Bachelor Party

Volgens de traditie is de betekenis van het vrijgezellenfeest dat de aanstaande bruidegom zijn laatste avond als vrijgezelle man kan vieren|Lees meer…

Bridal shower

Vroeger was de bridal shower ervoor om vriendschap tussen bruid en vriendinnen te versterken. Nu is een bridal shower er vooral om samen te genieten|Lees meer…

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation