Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Entertainment

Voor een knallend feest

Bij een bruiloft hoort entertainment. Goed entertainment vormt een belangrijk onderdeel van een succesvolle bruiloft.  Een groot deel van de herinnering aan de bruiloft wordt immers bepaald door het feest.

Maar entertainment is een heel ruim begrip. Zo is er bijvoorbeeld entertainment voor overdag, entertainment voor het avondfeest en entertainment speciaal gericht op kinderen.

Entertainment voor overdag
Heel lang was het vooral gebruikelijk om alleen maar entertainment te regelen voor het avondfeest. Meestal gebeurde dit in de vorm van een band. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel meer mogelijkheden. Ook om de gasten overdag te vermaken.

Entertainment voor ‘s avond
Een paar jaar geleden speelde er bijna altijd een live band tijdens het avondfeest. Tegenwoordig is dat minder vanzelfsprekend en kiezen veel bruidsparen voor een DJ. Beiden hebben zowel voor- als nadelen.

Let's Party!
Een goede live band geeft meestal meer sfeer en beleving dan een DJ, maar een band is vaak ook duurder en neemt pauzes. Een DJ speelt zonder pauzes door, kan sneller inspelen op de wensen van het publiek en is goedkoper dan een band. De keuze is aan jullie.

Hieronder vind je inspiratie, tips en informatie over muziek, entertainment, artiesten en DJ’s in de breedste zin van het woord. Let’s Party!

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation