Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Dansen

Onvergetelijk romantisch

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor muziek en dansen. Waar de een zich thuis voelt bij Hollandse hits, geeft de ander vooral de voorkeur aan romantische muziek, jazz of pop. 

Wat betreft de muziek is heel veel mogelijk. Voor ieder bruidspaar is passende muziek te vinden. Een sing-a-song writer tijdens de huwelijksceremonie, rustige achtergrondmuziek bij het diner en een band, DJ of artiest tijdens het avondfeest.

De openingsdans
Waar je ook voor kiest, ieder bruidspaar wil natuurlijk goed beslagen ten ijs komen en een vloeiende openingsdans voor de bruiloftsgasten neerzetten. Jullie enthousiasme zal zeker aanstekelijk werken en de gasten volgen als vanzelf jullie goede voorbeeld op.

Kun je (nog) niet dansen of is het alweer een tijdje geleden? Ga dan samen naar een dansschool in de buurt. Een hele leuke, ontspannende en intieme voorbereiding op de bruiloft. Samen dans je de sterren van de hemel!

Dansles op een dansschool
Hier vind je veel muzikale inspiratie, informatie, tradities en originele ideeën over danslessen en openingsdansen in je eigen regio. Kijk naar de foto's en video's en laat je alvast meeslepen in de wereld van de dans. Let's dance!

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation