Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Wellness

for your wedding

Wellness for your wedding. Wellness is een samenvoeging van de woorden ‘wellbeing’ (je goed voelen) en ‘fitness’ (actief bezig met je lichaam). Wellness is dus hét verzamelbegrip waaronder alles wordt verstaan wat ons welzijn positief kan beïnvloeden.


Het jawoord
De Romeinen zeiden het al ‘mens sana in corpore sano’. Met andere woorden: zowel lichaam als geest in balans. En is dat nou niet precies wat je wilt als je gaat trouwen? Met een stralende lacht, uitgerust lichaam en opgeruimde geest het jawoord geven?


Bruid en bruidegom
De meeste wellnesscentra bieden dan ook een diversiteit aan behandelingen speciaal voor bruid en bruidegom. Zo kun je alleen of met vriendinnen, maar ook samen met je aanstaande echtgenoot een behandeling ondergaan om beiden ontspannen en uitgerust aan de trouwdag te beginnen.


Wellness is een vak
Geef je over aan de weldaad van wellness. Geniet van heerlijke sauna’s, massages en verwenarrangementen verzorgd door de vakspecialisten. Maak kennis met de professionals uit de wellness wereld via de website van bruiloft.nl en laat je inspireren.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation