Welke.nl
Bruidegom

Trouwpakken voor de bruidegom.

Als bruidegom wil je op jullie trouwdag natuurlijk niet verbleken naast je prachtige bruid! Maar waar moet je als bruidegom op letten bij het uitzoeken van je trouwpak? En wat voor trouwpakken zijn er?

lees verder

Bruidegom

Laat je inspireren

Wat moet je regelen voor een succesvolle bruiloft?

Ga je voor een buitenfeest, dan kies je zeker niet voor de wintertijd. Voor het trouwpak maakt dit minder verschil want er zijn dikkere en dunnere soorten stoffen. Kijk eens naar de trouwpakken van Suitsatsea, voor een trouwpak op maat.

Zó knoop je je trouwdas!

Ben je in je zoektocht naar het perfecte trouwkostuum geslaagd? Je stropdas combineert fantastisch met je overhemd en zelfs over de kleur van je sokken heb je nagedacht? Dan is het tijd voor de laatste stap. Ook al is je stropdas nog zo goed gekozen, een juist gekozen stropdassenknoop zorgt voor de finishing touch!

Trouwpak shoppen voor de bruidegom

Accenten bij bruidspakken

Bruidspakken zijn van zichzelf al heel erg prachtig, maar met de juiste accenten of accessoires kan een bruidspak bijzonder mooi worden. Met de kleinste verandering maak je van jouw ‘gewone’ pak een uniek exemplaar, die geheel bij jou past.

Inspiratie voor je trouwkostuum

Wil je weten wat hip is? Wat echt mooi en supersexy is? Welk trouwkostuum je echt eens moet overwegen (of juist niet)? Dan ben je bij dit artikel op de juiste plek aanbeland. Wij hebben flink wat inspiratie voor jouw trouwkostuum verzameld. Kijk zelf maar!

Welke soorten trouwpak?

Er bestaan zoveel soorten trouwpakken als je zelf wilt, want het is jouw bruiloft. Alles mag en niets moet. Om te helpen met het maken van een keuze benoemen we een aantal soorten trouwpakken. Uiteindelijk gaat het om het trouwpak waarin jij je comfortabel en sexy voelt!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation