Bijzondere trouwfoto

We willen het allemaal: die ene superromantische, bijzondere, originele, prachtige en adembenemende trouwfoto, uitvergroot en op canvas, pontificaal in de woonkamer zodat iedereen onze pure liefde en geluk kan bewonderen. Bruiloft.nl heeft een paar bijzonder creatieve ideeën voor een prachtige trouwfoto!

bruidsboeket_roze

Posities en perspectieven


Voor een mooie trouwfoto kun je heel wat perspectieven en posities uitproberen. Zo wordt de voorbereiding en aankleding van de bruid altijd vastgelegd. Maak dan ook eens een foto van het moment dat de bruid haarlak in het haar krijgt en ze haar ogen bedekt. De straal van de bus haarlak geeft een heel dramatisch effect. Ook een mooi perspectief voor een trouwfoto: de schoenen van de bruid terwijl ze opgetild wordt door de bruidegom. Op de zolen kun je romantische woorden zetten. Of de bruid en bruidegom aan het wandelen, waarbij de bruid een gigantische verzameling ballonnen vasthoudt. Foto zwart-wit, ballonnen in kleur. Wauw! Of een trouwfoto hand in hand, waarbij de handen op de rug van de bruid liggen en waarbij je ook direct de jurk van de achterkant hebt gefotografeerd. Of een trouwfoto van de bruid en bruidsmeisjes via de grote kleedspiegel in de slaapkamer. Een foto van bovenaf genomen is ook altijd prachtig, vooral als de bruid een lange sleep heeft. Wat ook een hele emotionele foto is, is een trouwfoto van de handen van de bruid, moeder van de bruid en oma van de bruid in de handen van de bruidegom, de echtgenoot van de moeder van de bruid en de echtgenoot van de oma van de bruid. Generatiefoto!

restauarant_tafel_vrijgezellenfeest

Voorwerpen en objecten


Ook allerlei objecten en de omgeving worden creatief gebruikt voor een prachtige trouwfoto. Vaak in scène gezet, soms heel toevallig. Denk bijvoorbeeld aan de lievelingsschoenen van de bruid, waar de trouwringen in de veters zitten geknoopt. Of de bladzijden van de bijbel die in een hartvorm zijn gevouwen en waar de ringen in de harthelften liggen. Of een klein papiertje met ‘I love you’, dat met een wasknijper aan een tak is gehangen, op de achtergrond zien we het bruidspaar. Superromantische trouwfoto! De weerspiegeling van de blinkende trouwauto, waarin we het bruidspaar kussend zien staan. De benen van het bruidspaar halverwege op een trap of in een plas water, of met hun trouwe viervoeter ernaast. De bruidegom die het boeket en de schoenen van de bruid vasthoudt… Er zijn zoveel manieren om een mooie en bijzondere trouwfoto te maken! We hopen dat we je een beetje hebben geïnspireerd. Enneh… veel plezier!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation