Artografy Voor een unieke bruidsreportage

Artografy Artografy
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Artografy Vraag informatie aan
Landelijk

Weddings

De herinneringen aan de mooiste dag van je leven, je huwelijk, laat je vastleggen door de beste fotograaf. Zo kun je ten alle tijde terug kijken naar die prachtige momenten die jullie samen hebben beleefd. Artografy kenmerkt en onderscheidt zich door haar creativiteit, kwaliteit en veel oog voor detail. Tevens zorgen wij voor een persoonlijke aanpak op het gebied van fotografie dat zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor jullie dag perfect in beeld gebracht wordt. Onze eigen stijl kan toegepast worden bij trendy bruiloften maar misstaat zeker ook niet bij een romantische, klassieke bruiloft. Jullie zijn altijd verzekerd van de mooiste unieke reportage als u deze dag door ons laat vereeuwigen.

Tijdens een oriënterend en vrijblijvend gesprek kunnen jullie bij Artografy je wensen en ideeën neerleggen en bespreken. Wij leren elkaar dan een beetje kennen en je bekijkt en bespreekt alles wat Artografy jullie te bieden heeft.

De sfeer op jullie trouwdag moet ontspannen en goed zijn. Dat is namelijk het belangrijkste ingrediënt voor het mooiste resultaat in een reportage want dan ben je jezelf! De klik moet er zijn en die vindt u zeker bij Artografy. Vele bruidsparen beamen dit op onze pagina met referenties. Iets waar we heel blij mee én trots op zijn.

Op de huwelijksdag is de fotograaf discreet aanwezig en brengt zij de sfeer van de dag over in de reportage. Zoals eerder genoemd is oog voor detail een punt waar wij heel alert op zijn. Even de sleep goed leggen, snel wat make-up bijwerken of iets verplaatsen is niet ongewoon bij ons en zorgt ervoor dat alles op de dag soepel verloopt.

De locatie is ook een belangrijke factor op jullie dag. Kiezen jullie voor een moderne setting of hou je meer van een natuurlijke omgeving, het maakt niet uit want met de juiste dosis creativiteit die u altijd van ons mag verwachten komen we tot een fantastisch eindresultaat.

Na de dag van het huwelijk worden de beelden professioneel bewerkt. Ook hierin heeft u de keus om de beelden zo naturel mogelijk te houden of om onze creativiteit ook op de beelden achteraf los te laten. Indien gewenst verwerken wij de beelden van jullie dag tot een prachtig album. Een album om in weg te

dromen, om heel even weer bruid en bruidegom te zijn iedere keer als je het open slaat. Dit kan in een digitaal album of een geplakt album met echte foto's. Ook het maken van de albums is een kunst op zich die wij van Artografy tot in de puntjes beheersen. Met veel kunde, liefde en plezier wordt er voor u een uniek naslagwerk van uw mooiste dag gemaakt.

Agnes Keijzers- van Rosmalen van Artografy, is fotograaf gevestigd in Oss. Een allround vakfotografe die bekend staat om haar persoonlijke, creatieve en soms eigenzinnige stijl met de nadruk op kwaliteit. Artografy staat voor: goede communicatie, een ontspannen sfeer en inlevingsvermogen. Mijn ervaring is dat dit resulteert in de mooiste opnamen.

Agnes is afgestudeerd aan de fotovakschool in de richting “mode en portret” en gespecialiseerd in bruidsfotografie, newborn- en reclamefotografie en in het maken van bijzondere en unieke bruidsreportages. Door creativiteit en kennis van ontwerpprogramma’s bent u altijd verzekerd van een uniek en speciaal ontwerp dat bij u past.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Haico & Charlotte

Op 08 nov 2018

Tijdens onze zoektocht naar een fotograaf voor onze bruiloft, kwamen bij bij Agnes terecht. Wij hadden haar eerder ook op de trouwbeurs gezien, en waren daar al onder de indruk van haar foto's. Tijdens het kennismakingsgesprek werden we gelijk enthousiast: Agnes is erg vriendelijk, en weet je goed op je gemak te stellen. Wat betreft onze ideeën, dacht ze erg goed mee, zowel wat betreft het type foto's dat we graag wilden, als voor het fotoalbum. Over de dag zelf waren we erg tevreden: tijdens de ceremonie hebben we bijna niet gemerkt dat Agnes er was, maar later bleek toch dat ze elk detail had vastgelegd! Ook tijdens de fotoreportage met ons tweeën bleef ze onverminderd enthousiast en creatief. Op de trouwbeurs had haar man al aangegeven dat haar niets te gek was, zoals klimmen en klauteren voor de ideale foto, maar op dat moment dachten we dat dit meer een verkooppraatje was. Tijdens onze bruiloft bleek dat echter zeker wel waar: ook voor ons klom ze in bomen om één van onze bijzonderste foto's te maken. Zelfs mijn man, die er normaal niet van houdt om gefotografeerd te worden, was erg enthousiast, en we voelden ons helemaal op ons gemak! Verder was het op de dag zelf erg fijn dat ze met vanalles hielp, zoals met het inrijgen van de jurk (best lastig)! Het trouwalbum was helemaal zoals we gehoopt hadden: mooie kaft, uitstekende kwaliteit, en supermooie combinatie van alle foto's. We hebben er al vaak met veel plezier naar teruggekeken. Ook met de USB-stick met alle foto's zijn we erg blij: we hebben al een groot aantal foto's laten afdrukken, voor onszelf, maar ook voor andere gasten. Agnes, ontzettend bedankt dat je al deze prachtige foto's voor ons hebt gemaakt, zodat wij kunnen blijven nagenieten van die prachtige dag! Haico & Charlotte

Lisa & Tim

Op 05 nov 2018

Om maar meteen met het belangrijkste te beginnen: Agnes maakt schitterende foto’s. Natuurlijk wisten we al dat ze goed was, maar de foto’s van de bruiloft hebben onze verwachtingen overtroffen. Via een bevriend koppel, van wie Agnes ook de bruiloft had gefotografeerd, zijn we bij Agnes terecht gekomen. We hebben Agnes meteen geboekt, zonder eerst naar andere fotografen te kijken of zonder verder te zoeken. Toen de bruiloft dichter bij kwam zijn we naar Agnes gegaan om kennis te maken. Ze heeft ons ontvangen bij haar thuis en het was eigenlijk gewoon super gezellig. Dat is een van de fijnste dingen aan Agnes, je voelt je eigenlijk meteen op je gemak. Op de dag van de bruiloft, als je zenuwachtig genoeg bent, is het dus ook heel fijn als Agnes binnenkomt. Niet alleen weet ze precies de juiste setting voor elke foto te vinden, maar ze is ook niet te beroerd om je te helpen. Ik (de bruidegom) stond bijvoorbeeld ongelooflijk te klooien met m’n manchetknopen, maar gelukkig wist Agnes wél hoe dat moest. Het resultaat van de foto’s van de ‘fotoshoot’ was echt boven verwachting mooi. Uiteraard hadden we al eerder foto’s gezien, maar dat wij er ook zo op konden staan verwacht je dan toch niet helemaal. Vooral toen Agnes ineens “Stop!” riep en zei dat we even moesten blijven staan verbaasde ons. Totdat we de foto zagen: een reflectie in een zonnebril of net dat ene klaproosje in het hele park als prachtig detail. Voor die ene klaproos is ze trouwens helemaal op de grond gaan liggen. Niets is haar te gek! Tijdens de ceremonie viel het niet op dat Agnes er was, maar naderhand waren we verbaasd hoe veel mooie momenten ze perfect op de foto had gekregen. Er is niet gemaakts aan de foto’s, alles is gefotografeerd zoals het was. De blikken van onze gasten, de timing van de foto’s en de mooie setting. Met Agnes haal je een top fotograaf in huis die ook nog helpt en adviezen geeft als je dat even nodig hebt! Agnes heeft er niet alleen voor gezorgd dat we de mooiste foto’s hebben, maar ze heeft ook nog geholpen om onze dag nét nog iets geslaagder te maken. Lisa en Tim

Ellen

Op 30 aug 2018

Agnes is dé fotograaf voor je bruiloft en nog veel meer dan dat. Tijdens ons intake gesprek hadden we direct een fijne klik met haar en gaf ze ons al de nodige tips voor de trouwdag, bijvoorbeeld voor het draaiboek. Ze keek naar wat voor type personen wij zijn, wat voor sfeer wij voor ogen hadden voor onze trouwdag en stemde daar de foto's en boek heel goed op af. Ook staat ze open voor je eigen inbreng en pakt dat heel goed op. Zo wilden wij graag foto's met onze hond, waarop ze meteen een legio aan gave ideeën daarvoor heeft. Aan een half woord heeft ze genoeg. Tijdens onze trouwdag is ze veel meer geweest dan een fotograaf. Op de achtergrond heeft ze nog veel hand en spandiensten geleverd. Ze is er meteen als je wat wilt vragen, maar verder hadden we eigenlijk niet in de gaten dat ze continu rondliep op zoek naar mooie shots. Dat zagen we pas op de foto's terug die vanuit alle hoeken (letterlijk) genomen waren. Zo gaaf! Ook van het album ophalen maakt ze een bijzondere moment, waarbij we ons weer heel welkom voelden. Agnes, je bent een topper!

Maarten & Diana

Op 22 jun 2018

Agnes ontmoet op de love & marriage beurs, haar enthousiasme en werkwijze gaf meteen de welbekende klik en wisten meteen..." dit wordt onze fotografe " Buiten dat ze super mooie foto's maakt, heeft ze een geweldige persoonlijkheid, die haar vak met passie en liefde doet...niks is haar te gek !! Al moet ze opzoek naar de manchetknopen

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation