Weddingreport.nl Jullie trouwdag mooi in beeld.

Weddingreport.nl Weddingreport.nl
5 5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

De bruidsfotograaf als verhalenverteller

Je kunt kiezen voor een bruidsfotograaf die gewoon wat losse plaatjes schiet. Maar je kunt ook kiezen voor bruidsfoto’s die een verhaal vertellen?  Ik richt me als bruidsfotograaf op dat laatste. Om de herinnering zodoende tastbaar te houden, richt ik me meer op de journalistieke momenten, zonder te veel in te grijpen op het moment zelf.

Bruidsfoto’s die meer zijn dan alleen een registratie van wat er die dag  te zien was. Zo nemen ze nemen je mee het verhaal in. Opdat je je bruiloft keer op keer opnieuw kunt beleven. Kijk snel in mijn portfolio en neem contact met me op.

Bruidsfotograaf in heel Nederland

Als bruidsfotograaf werk ik in héél Nederland en het lijkt me geweldig om ook jullie bruiloft te fotograferen!

Ik zie het als mijn taak om als bruidsfotograaf, jullie uiteindelijk de mooiste tastbare herinnering aan jullie trouwdag te geven. Zodat je bij het inkijken van de bruidsfoto’s, je je iedere keer weer even terug voelt in dat moment. Daarom willen jullie dat jullie bruiloft wordt vastgelegd hoe het echt was. Foto’s van de kleinste details maar ook van de totale sfeer, met oog voor het achterliggende verhaal. Jullie bruiloft in één schitterende reportage en indien gewenst met mooie spontane portretten.

Roy van Kleef

Mijn naam is Roy van Kleef en sinds 2002 ben ik trouwfotograaf.

Door mijn jarenlange ervaring, weet ik zeker dat ik ook jullie bruiloft zeer succesvol weet vast te leggen. Als trouwfotograaf moet je van alle markten thuis zijn. Je moet goede portretten kunnen maken maar ook journalistiek kunnen werken. Daarnaast moet je snel kunnen anticiperen en oog hebben voor de details van de dag. Het is belangrijk dat het je passie is om met mensen te werken. Daarom zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Als trouwfotograaf ben je een dienstverlener. Elke bruiloft realiseer ik me dat opnieuw. En daarom is voor mij ieder bruidspaar, het belangrijkste bruidspaar wat ik ooit had. Dat gevoel wil ik ze ook geven en zo zal ik ook iedere bruiloft benaderen om het maximale eruit te halen.

Awards

Ik heb als bruidsfotograaf diverse awards gewonnen bij onder andere de MPN, het AGWPJA, de WPJA, de Masters of Dutch Wedding Photography en de BFA.

Meer informatie

Kijk gerust even rond op mijn website. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen. We kunnen dan evt. een afspraak inplannen voor een vrijblijvend gesprek . Ik hou dan zodra we een gesprek plannen, de trouwdatum even vrij. Uiteraard zonder kosten en zonder verplichtingen.

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mieke

Op 21 jul 2020

Namens ons een dikke tien. Roy is een geweldige fotograaf, de foto`s zijn werkelijk prachtig geworden. Roy is een fotograaf die zijn werk met hart en ziel doet, hij luistert naar de wensen van de klant. Dat blijkt ook uit de resultaten. Wij kunnen hem met een gerust hart aanbevelen.

Marjolein

Op 21 jul 2020

Als je top kwaliteit foto's wil dan mag je Roy niet missen in jullie trouwdag leg het vast zo'n dag

Mary

Op 18 oct 2018

Roy heeft voor mijn zoon stiekem foto's gemaakt van het huwelijksaanzoek. Als moeder zou je wel om een hoekje willen kijken om dat het mee te kunnen maken en te voelen. Dankzij Roy's foto's kan ik dat nu ook. Ze zijn prachtig en geven precies weer wat die twee voelden. Dank je wel Roy, dat je dit mooie moment zo mooi hebt vastgelegd. Groetjes Mary en Arie

Corinne

Op 25 sep 2018

Roy is een fijne fotograaf die flexibel en open is. Ik vond het erg fijn dat ondanks de warmte op onze dag Roy alle tijd heeft genomen voor ons. Doordat Roy open en spontaan was naar iedereen hebben alle gasten Roy als fijn en prettig ervaren. En natuurlijk zijn wij erg blij met alle foto's die wij hebben gehad. De foto's zijn zonder watermerk en we hebben super veel foto's gekregen. Qua prijs is Roy een fijn gemiddelde. Zeker voor de kwaliteit foto's die je krijgt! Alle lof voor Roy van Kleef!! Groetjes Martin en Corinne de BoerRoy is een fijne fotograaf die flexibel en open is. Ik vond het erg fijn dat ondanks de warmte op onze dag Roy alle tijd heeft genomen voor ons. Doordat Roy open en spontaan was naar iedereen hebben alle gasten Roy als fijn en prettig ervaren. En natuurlijk zijn wij erg blij met alle foto's die wij hebben gehad. De foto's zijn zonder watermerk en we hebben super veel foto's gekregen. Qua prijs is Roy een fijn gemiddelde. Zeker voor de kwaliteit foto's die je krijgt! Alle lof voor Roy van Kleef!! Groetjes Martin en Corinne de Boer

Schrijf hier jouw beoordeling

Ontdek meer:
www.weddingreport.nl

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation