Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwfotomakerij om niets te vergeten

5 (11 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Bart Burkels
Landelijk

De héle dag fotografie door twee fotografen, ongeacht het aantal uren, voor een vaste prijs.

Maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk, vanaf 4 uur fotografie (twee fotografen!) voor € 750,-, Extra uren € 195,-


Van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen! Wij zijn twee zeer ervaren fotografen die jullie trouwdag perfect kunnen vastleggen.

Een trouwreportage door trouwfotomakerij vertelt het verhaal van de dag - zoals het was. Bij de kennismaking vooraf (geheel vrijblijvend, gewoon bij jullie thuis!) hebben we al goed doorgesproken wat jullie wensen en verwachtingen zijn, zodat we een trouwreportage maken zoals jullie hem willen hebben. 

Kijk rustig rond op onze website, lees de recensies van andere bruidsparen, bekijk de voorbeeldenpagina en onze tarieven - maar bedenk altijd dat maatwerk ons sterkste punt is, dus alles is bespreekbaar!

We horen graag van jullieDe eerste kennismaking bij jullie thuis is gratis en absoluut vrijblijvend. 

Bekijk meer voorbeelden van ons werk op onze website.

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Roy en Agnetha

Op 06 jul 2023

Aanvankelijk twijfelden we een beetje, want hadden we nou wel echt 2 fotografen nodig met een hele kleine bruiloft? Na een fijn kennismakingsgesprek (en hun mooie portfolio) waren we overtuigd, en wat zijn we blij dat we voor Bart en Martin hebben gekozen! Van ’s ochtends tot ’s avonds waren ze ongemerkt aanwezig. Doordat ze met z’n tweeën zijn geeft het niet alleen een unieke terugblik op alle twee onze ochtenden maar ook zijn de diverse belangrijke momenten vanuit twee verschillende hoeken gefotografeerd. Iedereen staat er dan ook prachtig op. Mooie en leuke foto’s waar we dagelijks, en hopelijk nog vele jaren lang, met veel plezier naar terugkijken.

Martijn & Marlies

Op 29 jun 2023

Een goede trouwfotograaf is balangrijk op de mooiste van je leven. En dat zijn Bart en Martin. We begonnen met een prettig kennismakingsgesprek bij ons thuis. Dit voelde meteen vertrouwd en besloten met deze twee heren in zee te gaan. Op de trouwdag zelf was Bart bij Martijn en Martin bij Mij om alles vast te leggen. Het is achteraf zo fijn en leuk om te zien hoe je partner de ochtend heeft door gebracht. Ze bleven de hele dag bij ons om van onze mooie dag een onvergetelijke reportage te maken. Je merkt niet eens dat ze er zijn en dat levert mooie spontane foto’s op. Ook ‘s avonds tijdens ons feest waren ze nog aanwezig. De volgende dag kregen we de eerste 40 foto’s al binnen en wat was dat genieten. Kortom wij raden Bart en Martin ten zeerste aan! Echt toppers!

Michel & Dimphy Walravens

Op 13 jan 2023

Wij waren op zoek naar 2 fotograven voor onze grote dag, dit zodat we alle momenten zeker vast hebben liggen en we van elkaar terug kunnen zien hoe de momenten waren voor de "first look". Na even googlen kwamen we bij trouwfotomakerij uit, een kennismakingsgesprek was zo gepland. We wonen in Wintelre, maar voor Bart en Martin was het geen enkel probleem om zo'n eind te rijden, en zo gezegd zo gedaan kwam er een vrijblijvend gesprek wat direct heel prettig voelde. Het contact tot de bruiloft verliep erg prettig, er was snel contact via de mail, WhatsApp of bellen. Op 17 december was eindelijk onze grote dag, en Bart en Martin waren ruim optijd bij ons. Ze stemden de hele dag onze wensen goed af, en zijn zo lang gebleven als wij wilden. De dag na de bruiloft hadden we al ruim 40 foto's als sneakpreview. En binnen 3 weken hadden we alle foto's binnen op een usb stick en via een link online. Nu aan ons nog de lastige keuze om de mooiste foto's uit te zoeken voor een trouwalbum. Wij zouden trouwfotomakerij aan iedereen aanbevelen. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat! Lieve groet, Michel, Dimphy & Millie

Bijsma

Op 01 nov 2022

Op 9-9-2022 zijn wij eindelijk getrouwd! En we hebben prachtige foto's om op terug te kijken. Nog voor de bruiloft hadden wij een kennismaking met Bart en Martin en dat was heel gezellig en we voelden ons gelijk op ons gemak en begrepen. Ze hebben alle locaties van te voren bezocht en de omgeving bekeken naar mooie plekjes voor een fotoshoot. Op onze grote dag waren ze mooi optijd en hebben ze alles super vast gelegd. Ze bleven op de achtergrond terwijl ze ook de mooiste momenten vast legden. We waren erg blij met dit duo als onze fotograven. Wij kijken terug op een hele mooie dag en met een super mooi fotoalbum om er samen heel veel en lang op terug te kijken. Bij dit duo krijg je super service en we raden ze zeker aan! Groeten familie Bijsma

Ruud en Annemarie Twigt

Op 29 oct 2022

Heel blij met onze keuze voor jullie als fotograven op onze bruiloft. Het was heel fijn om jullie erbij te hebben en wij gaan zeker nagenieten met de prachtige foto's!

Christophe & Roxanne Satter

Op 11 oct 2022

30-07-2022 is de mooiste dag van ons leven. Hier voor hebben wij trouwfotomakerij uitgekozen als onze fotografen. Vanaf de eerste kennismaking waren wij al vrij positief dat het op onze trouwdag goed zou komen! Van s’ochtends tot s’avonds laat heeft Bart onze trouwdag van A tot Z vastgelegd! En een dag na onze bruiloft hadden we al zoon 30 voorbeeld foto’s! En na 1,5 week al de usb met alles foto’s digitaal! En dan na een paar weken onze gave fotoboek met bewaarbox ontvangen! Wij zijn heel blij met onze keuze en raden dan ook iedereen fotomakerij aan!

Suzanne en Ivo

Op 07 sep 2022

Fijn dat jullie van te voren langskomen voor een kennismakingsgesprek en informatie delen. Goed contact via de mail en de app. Jullie geven vertrouwen en stralen rust uit vooraf, maar ook op de dag zelf. Mooie foto’s als resultaat. Geen ongemakkelijke fotoshoot. Foto’s die passen bij onze persoonlijkheden. Jammer dat er uiteindelijk geen film is gemaakt. Hele fijne samenwerking geweest!

Rick en Pjotr

Op 07 sep 2022

Wat heb jij onze dag mooi vastgelegd en wat zijn wij blij dat wij voor jou gekozen hebben. Een fotograaf met zichtbaar veel ervaring in het vak en specifiek in de trouwbranche. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag zelf hebben wij heel veel gehad aan Bart en zijn suggesties en tips. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en hebben wij heel snel gekregen. 9 dagen na de bruiloft lagen 700 bewerkte foto’s op usb-stick op de deurmat en vier weken na de bruiloft werd het trouwalbum geleverd. Mocht je op zoek zijn naar een goede betrouwbare fotograaf raad ik de Trouwfotomakerij van harte aan!

Kayleigh en Pieter

Op 07 sep 2022

Van de eerste kennismaking tot de afhandeling was de communicatie perfect! Ook de foto's die wij hebben gekregen waren super mooi en van een goede kwaliteit. Bart is een fijne fotograaf, die er echt de hele dag bij is geweest. Het fotoboek was erg creatief en mooi gemaakt.

Yvette en Lennard

Op 07 sep 2022

Wat was het een mooie dag, en wat fijn dat jullie erbij waren! Elke dag genieten we nog na met de mooie foto's! Wat hebben we het gezellig gehad, en wat zijn we blij met het resultaat! We willen jullie nogmaals bedanken voor alles, en we raden Trouwfotomakerij zeker aan! 2 top-fotografen!

Agnes en Jens

Op 07 sep 2022

We genieten elke dag nog na van de prachtige foto's. Wat ben ik blij dat we voor jullie hebben gekozen als fotografen op onze bruiloft. We willen jullie daarom nogmaals bedanken voor de geweldige dag en wij raden jullie bij iedereen aan. Relaxt, vertrouwd, gezellig en niet te vergeten: Top werk.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation