Slim[Di]Eet

Stralend slank en energiek op jullie trouwdag? Val snel en gezond af!

Jij bent binnenkort de bruid of de bruidegom

Stralend, slank en energiek op jullie grote dag. Daar ga jij voor. Wil jij vóór de grote dag op je ideale gewicht zijn en daarna in jullie huwelijk ook zo blijven. Kom dan naar de IJsselkade 8 in Zutphen. Bel me gerust voor meer informatie op 06-22449498 of neem een kijkje op de website.

Slim [Di]Eet: voor afvallen met óf zonder dieet.

Gewicht verliezen kan op veel verschillende manieren. Uiteindelijk wil je in ieder geval je eigen energie-opslag (ja, die hangt daar op je buik of je heupen) kwijt. Bij Slim [Di]Eet gaan we samen kijken wat voor jou de beste methode is, door mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik je hier goed in adviseren.

Overgewicht? Weg ermee! Eet je energiek!

Koolhydraatbeperking

Minder suiker, meer energie en minder kilo’s! We eten in de huidige moderne maatschappij zoveel meer suiker dan de oorspronkelijke mensen (de oermens) en daar heeft ons lichaam het best moeilijk mee. Je gaat niet alleen afvallen maar er gebeurd nog veel meer moois.

Eiwitdieet

Als iemand veel gewicht kwijt wil, is en blijft het Eiwitdieet de beste keuze. Ik gebruik hiervoor het hoogwaardige, medisch verantwoorde SLIMdiet. Dit dieet garandeert dat je zónder honger en mét energie je ideale  gewicht  bereikt.

Wil jij je ook energiek, lekker en gezond voelen?

Voor veel mensen is meer dan 15-20 kilo afvallen zo’n hoge berg waar ze tegenop zien, dat ze de eerste stap niet durven te zetten.

Niet meer ál het lekkers, wel het allerbeste.

Rubriek(en)
Adres Ijsselkade 8
7201 HB Zutphen
Telefoon Tel: 06-22449498
Bezoek de website