Gezond afslanken met afvallen tips

Op jullie bruiloft zal alles er perfect uit zien. De meeste mooie dingen kun je kopen of laten maken, lekker gemakkelijk. Maar om er zelf perfect uit te zien zul je echt aan de slag moeten. Let op je dieet met onze afvallen tips of ga er lekker op uit om te sporten, samen met de professional.

catering_fruitdecoratie_afvallen

In plaats van ietsje meer gaan we toewerken naar ietsje minder. De beste afvallen tips hebben met eten en sporten te maken. Bedenk hoeveel je echt nodig hebt om te functioneren en denk daarbij verstandig na. Luister niet naar wat je lichaam zegt, want als je lichaam eenmaal in een bepaald patroon zit zal het alleen maar om eten vragen. Schep dus eens niet twee keer op en bedenk dat er een groot verschil zit tussen ‘genoeg’ en ‘meer dan genoeg’ te eten hebben.

catering_greenthee_afvallen

Naar buiten gaan


Het is een heel wonderlijk iets en na het volgen van onze afvallen tips zul je zien dat het werkt. Wanneer het lekker weer is, ga je naar buiten. Trek alvast goede wandelschoenen of hardloopschoenen aan en ga gewoon naar buiten. Je zult zien dat je vanzelf zin krijgt om een wandelingetje te maken of misschien ga je wel lekker in de tuin bezig. Hartstikke goed!

catering_hapje_afvallen

De stijgende lijn


Probeer elke dag of elke week je bewegingsmomenten op te voeren. Langer wandelen of vaker wandelen. Op de fiets een boodschapje doen in plaats van met de auto. Roltrap of gewone trap? Het zijn de kleine keuzes die uiteindelijk een groot verschil zullen maken. We hebben nog meer afvallen tips om je te helpen.

bruidsmeisjes_wit_afvallen

Samen sta je sterker


Cliché, maar waar. Samen sporten en afslanken is leuker en gezelliger. Je hebt een stok achter de deur en je houdt elkaar in de gaten. De één sleept de ander mee als iemand eens geen zin heeft. Enorm handig! Succes met afslanken en als je onze afvallen tips volgt, zul je snel resultaat zien.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation