Afslanken op de juiste manier

Bijna iedereen weet dat het zogenaamde ‘chrasdieet’ niet erg goed werkt. Je valt in een korte periode veel af, wat erg ongezond is, en bovendien komen die kilo’s vaak erg snel terug wanneer je weer normaal gaat eten. Gezond afslanken met blijvend resultaat bestaat uiteraard ook, lees hieronder hoe & wat.

Fruit


Als je een blijvend resultaat wilt zien van het afslanken, dan zul je een planning of schema moeten maken en er actief en langdurig mee bezig moeten zijn. Het is de moeite waard om te overwegen of je naar een afslankstudio stapt. Een afslankstudio helpt je uiteraard om af te slanken, maar ook om je conditie te verbeteren en probleempunten aan te pakken.

Afslankstudio's zijn helemaal niet duur


Een veel gehoord excuus is “een afslankstudio is te duur”. Een abonnement op de sportschool is in verhouding even duur en minder effectief. Er is namelijk niemand die je steunt bij het sporten of afslanken, waardoor je minder vaak gaat en dus eigenlijk geld weggooit.

Soms gratis dieetbegeleiding


Daarnaast hebben vele afslankstudio’s acties en sommigen vragen geen inschrijfgeld en bieden gratis dieetbegeleiding aan. Bovendien zitten er bij afslankstudio’s altijd professionals en kun je bij een dergelijke afslankstudio niet alleen op dieet, maar ook sporten. Dit kan individueel met persoonlijke begeleiding of gezellig in een groepje. Hartstikke gezellig en effectief!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation