Pixel Us De herinnering voor later

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Pixel Us Vraag informatie aan
Aa en Hunze / Landelijk

Gefeliciteerd!

Dan zoeken jullie natuurlijk een trouwfotograaf om deze bijzondere dag voor jullie te fotograferen.

Jullie liefde voor elkaar gevangen in kleurrijke, spontane en romantische trouwfoto’s. Emoties. Een lach en een traan. Alle prachtige details en belangrijke momenten. Gewoon zoals jullie zijn! Dat is helemaal mijn stijl.

Mijn Bruidsparen

Meer dan 100 bruidsparen gingen jullie voor. Zij kozen voor mij als hun trouwfotograaf. Nieuwsgierig naar de bruiloften van mijn laatste bruidsparen? Bekijk dan de blogs en kom alvast in de stemming voor jullie eigen trouwdag. Of ga naar mijn portfolio met daarin mijn favoriete trouwfoto’s.

Als trouwfotograaf fotografeer ik veel bruiloften in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Trouwen jullie ergens anders? En willen jullie mij graag boeken? Dat is geen probleem. Waar jullie ook gaan trouwen. Ik ga graag met jullie mee!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stefan & Irene

Op 28 aug 2018

Hilda is een enthousiaste vrouw die weet waar ze mee bezig is. Helaas hadden wij op onze dag regen maar Hilda wist hier op creatieve wijze goed mee om te gaan. Verder hadden we op onze trouwdag amper door dat ze foto's aan het maken was. We hebben geweldige begeleiding gehad in het voor traject en met de afhandeling van het fotoalbum. "Pixel Us is een echte aanrader!"

Margaretha

Op 21 aug 2018

Ze heeft passie voor haar werk, en luistert naar de wensen van de bruidsparen. Pixel Us kan ik bij iedereen aanbevelen.

Rias

Op 12 jun 2018

Lieve Hilde na de loveshoot is nu dan eindelijk onze trouwdag geweest na lang er naar uit te hebben gekeken We willen je nogmaals enorm bedanken voor de ontspannen fotomomenten op onze mooiste dag. De dag dat we elkaar het ja woord mochten geven in bijzijn van naaste familie en vrienden! Je bent een lieve vrouw, gedreven en super goed in je vak. De preview en de foto's die we tussendoor hebben mogen zien en tijdens de feestavond op een scherm zijn al fantastisch. we kijken uit naar ons trouwalbum en de foto's.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation