Nufotograferen Trouwfotograaf Amersfoort, Baarn, Soest, Zeist, Leusden en rest van Nederland

Nufotograferen Nufotograferen
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Nufotograferen Vraag informatie aan
Amsterdamsestraatweg 18
3743 AB Baarn

Nufotograferen - Trouwfotograaf Baarn en Utrecht

Hallo mijn naam is Stefan en ik ben de trouwfotograaf van Nufotograferen.

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf in Utrecht of ergens anders in Nederland?
Neem vrijblijvend contact met me op en ik help jullie graag verder.
Jullie trouwdag moet goed worden vastgelegd worden en met meer dan 80 bruiloften gefotografeerd te hebben heb ik redelijk wat ervaring opgedaan. 

Beschikbaarheid & kennismaking

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn om mij als trouwfotograaf te boeken neem dan "snel" contact met mij op. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben.

Als de trouwdatum nog vrij is, kunnen we een datum plannen voor een kennismakingsgesprek.
Het is voor jullie belangrijk om een bruidsfotograaf te kiezen waar jullie letterlijk een ‘klik’ mee hebben. Jullie kunnen hierbij de wensen vertellen en uitleg geven over hoe de dag verloopt. Na het gesprek ontvangen jullie een offerte en kunnen jullie besluiten of ik jullie bruidsfotograaf wordt.

De bruiloft

Voor mij is het belangrijk dat jullie optimaal genieten van de trouwdag. Mijn doel is om alles vast te leggen, maar ook om onopvallend aanwezig te zijn. Zo kan iedereen zorgeloos van de dag kan genieten.

Nabewerking en aflevering

De dag na de bruiloft ontvangen jullie een sneak-peak van ongeveer 10 foto’s. Vervolgens zullen jullie de foto’s 6 tot 8 weken na de trouwdag ontvangen. Mochten jullie extra nabewerkingen willen dan kunnen jullie dit aangeven.

Trouwalbum

Sommige bruidsparen willen zelf een trouwalbum maken, maar jullie kunnen dit ook uitbesteden. Vraag bij het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden.

Tarieven

Neem een kijkje op de nufotograferen.nl voor de actuele tarieven.

Interesse en/of vragen?

Neem dan contact met me op, zodat ik kan kijken of de trouwdatum nog vrij is en we een vrijblijvend gesprek kunnen plannen!

Hopelijk tot snel!

Groeten, Stefan

Bel me op 0653862945 of bezoek www.nufotograferen.nl.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Raphael Di Mauro

Op 21 jan 2020

NUFOTOGRAFEREN - Stefan maakt makkelijk contact met mensen op een leuke manier. Hij stelt iedereen op zijn gemak - Hij is zeer snel en makkelijk bereikbaar en duidelijk in zijn communicatie - Hij heeft originele ideeën over wat hij op de foto zet. Dit vonden wij heel belangrijk - Stefan maakte zijn foto's op de juiste momenten, zonder opvallend te zijn - Het is goed betaalbaar voor de service die je van hem krijgt, in vergelijking met andere fotograven Maar vooral: Stefan is heel vriendelijk en wij hadden meteen een klik. In de toekomst willen we zeker nog een keer gebruik maken van zijn fotografie

Rob

Op 20 sep 2018

Wij hebben afgelopen april onze bruiloft laten fotograferen door Stefan en waren daar zeer tevreden over. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we met hem de dag doorgenomen en heeft hij met ons meegedacht over de fotografiemomenten. Het contact met hem was prettig en hij vroeg direct naar de belangrijkste mensen en hun namen om het contact op zo’n belangrijke dag persoonlijk te houden. Hij heeft op de juiste manier de leuke dingen weten vast te leggen. Ook moeilijkere foto’s, zoals een uil in volle vlucht met het ringenzakje aan zijn poot, had hij er mooi opgezet. Over de dag heen hebben we een hele vrolijke en energieke fotograaf gehad die alles op de juiste manier heeft vastgelegd. De foto’s die we hebben ontvangen zien er prachtig uit en we zijn er dan ook blij mee. Ook onze daggasten vonden hem een prettige man in de omgang. Zijn aanwezigheid tijdens de ceremonie was nauwelijks merkbaar en toch heeft hij de juiste momenten voor ons weten vast te leggen. Wij zouden hem zeker aanbevelen om de reportage door te laten maken!

Kelly

Op 20 jun 2018

Stefan heeft onze mooie dag op 5 april 2018 vastgelegd. Wat een fotokunstenaar! Stefan is een fijne fotograaf in de omgang. Hij stelt je op je gemak. Dat is niet onbelangrijk want ook op de intieme en bijzondere momenten van de dag is hij dichtbij. Wat zo speciaal is, is dat zijn aanwezigheid nooit storend is en toch heeft hij alles vastgelegd. Zelfs een ‘saai’ moment weet hij op een bijzondere manier vast te leggen. Met oog voor het bruidspaar maar ook de gasten en de locatie. Wij zijn helemaal blij met de reportage en beleven onze dag iedere keer weer opnieuw. Bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation