Mirjam van Klaarbergen Photography Kleurrijk, spontaan en zoals jullie echt zijn

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Hoi!

Ik ben Mirjam, en ik fotografeer bruiloften met ontzettend veel plezier. Mijn liefde voor fotografie, mijn liefde voor gezelligheid met mensen en mijn liefde voor schoonheid in stad en land komen samen in dit werk. Met veel enthousiasme en inzet probeer ik mooie en unieke foto's te maken die jou en je gasten neerzetten op hun mooist. 

Waarom ben ik jouw fotograaf? 

Wat ik bied:

Unieke foto’s en een fijne ervaring

Een ongedwongen beleving - Met mijn ontspanning en informaliteit stel ik je op je gemak en gaat foto's maken heel natuurlijk en als vanzelf.

Al mijn passie en volle inzet - Ik kan me niets mooiers bedenken dan een leven als fotograaf! Mijn passie blijft niet onopgemerkt en resulteert in volle inzet.

Foto’s waar je stralend op staat - Het resultaat van een flinke dosis plezier is terug te zien in mijn foto’s. Ze zijn kleurrijk, sfeervol, puur en laten zien hoe jij echt bent.

Jij bepaalt

Een persoonlijke benadering - Ik houd ervan om maatwerk te leveren, compleet afgesteld op jouw wensen: het aantal foto’s, locatie, tijdstip en aantal uren bepaal jij.

Meebeslissen in de selectie foto’s - Als jij net als ik lekker kritisch bent op foto's van jezelf, is het ideaal om zelf te kunnen kiezen op welke foto’s jij het mooist staat.

Hoe jouw bruiloft eruit ziet - Of je nu trouwt in het bos, op het strand, middenin de stad of een hutje op de hei, ik zeg altijd: ik maak er wel foto's van! Zolang jullie je maar op je gemak voelen! 

Topkwaliteit

Professionaliteit - Ik lever kwaliteit, luister naar jouw wensen en heb veel ervaring (ruim 15 jaar) met fotograferen opgedaan, waardoor ik jou goed kan adviseren en dienen.

Veel ervaring - Ik heb op dit moment meer dan 100 verschillende opdrachten gedaan, met veel verschillende soorten mensen. Van jong tot oud, student tot directeur. Dit helpt mij met alle soorten mensen op jouw bruiloft om te gaan en mooi op de foto te zetten.

Creativiteit - Elk bruiloft lever ik unieke foto's, met interessante composities, levendige kleuren, vanuit unieke hoeken gefotografeerd.

Je bent van harte uitgenodigd om me eens een berichtje te sturen! Informeer of jouw trouwdatum nog beschikbaar is of vraag meer informatie op.

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Germaine

Op 07 jul 2020

Ontzettend blij! Mirjam is een gezellige aanwezigheid en maakt de fotoshoot een feestje. Het was een ongedwongen sfeer waardoor we uiteindelijk een prachtig resultaat hebben gekregen. Helemaal blij met de foto’s waarop we ook geheel onszelf zijn en onze kleine man met zijn prachtige blauwe oogjes zo mooi op de foto staat.

Mendy

Op 24 jun 2020

Mirjam is een echte aanrader!! Bij Mirjam ben je niet alleen gegarandeerd van foto’s van goede kwaliteit, maar ook van een middagje gezelligheid. Geen geforceerde glimlach bij Mirjam, zo open als ze is stelt ze je vast op je gemak en brengt je gemakkelijk aan het lachen. Bovendien vind ik dat Mirjam de natuur en seizoenen zo mooi vastlegt

Kim

Op 23 jun 2020

Mirjam schiet precies dat plaatje dat je vereeuwigd wil hebben, ze is echt speciaal.

Suzanne

Op 19 sep 2018

“Wat zijn we blij met de foto’s die Mirjam voor ons heeft gemaakt! Ze is creatief, puur en neemt alle tijd om precies het juiste licht en de juiste hoek te zoeken. Die passie en zorgvuldigheid zie je in een oogopslag terug in het eindresultaat. Dankjewel voor de schitterende foto’s!”

Judith

Op 25 jun 2018

Mirjam, we hebben een heerlijk ontspannen dag gehad en dat is zo goed terug te zien in al je sfeervolle foto’s! Je bent hard aan het werk geweest om onze dag op een spontane, pure en creatieve manier vast te leggen en dat is zeker gelukt. Je creatieve ideeën en het meedenken in onze wensen vonden we ook erg prettig. Het zijn prachtfoto’s geworden. Dank je wel!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation