Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Michael Basten Fotografie Professionele bruidsfotografie, ongedwongen, onopvallend en met passie!

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Michael Basten
Landelijk

Spontane, kleurrijke  trouwfotografie  met echte momenten

Ben je op zoek naar spontane en kleurrijke trouwfoto’s met liefdevolle momenten?

Als ervaren trouwfotograaf in Doetinchem Gelderland haal ik het maximale uit jullie bruiloft.

Jullie trouwdag met journalistieke bruidsfotografie en spontane echte momenten, de creatieve kleurrijke trouwfoto’s doen wij in ontspannen, vlotte fotosessies waar jullie alleen maar oog voor elkaar hoeven te hebben en de rest doen wij!

Met als resultaat waanzinnige mooie foto’s waarbij jullie je trouwdag steeds weer opnieuw herbeleven.

Neem contact met ons op en ik laat je a.s.a.p. weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag.

Zie ik jullie snel voor een gratis kennismakingsgesprek?

 

 

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Camiel en Gwen Arentsen

Op 04 sep 2023

We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder. Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man! Grote lof en heel veel dank!

Marleen Rademaker

Op 11 feb 2023

Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!

Wilfried & Ivon

Op 06 feb 2023

Onze mooiste dag vastgelegd door Michael. Wij hebben het als heel erg fijn ervaren. Michael is overal maar tegelijkertijd onzichtbaar, een kameleon die zijn weg vindt op je bruiloft. Hierdoor maakt hij de mooiste foto’s. Hij is erg prettig in de omgang en op zo’n mooie dag is de klik met je naasten ook belangrijk en dat was zeker ook het geval. Michael heeft fantastische foto’s met veel creativiteit gemaakt voor ons.

Evelien

Op 19 sep 2022

Michael heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Michael is heel prettig in de omgang, we hadden een fijne klik. Ook de kinderen voelden zich op het gemak tijdens de shoot. Het resultaat is een prachtige en waardevolle herinnering aan onze bruiloft.

Sanne

Op 06 sep 2021

Recent hebben mijn vriend en ik een bijzondere fotoshoot gehad met Michael op de Posbank. Van tevoren heel spannend, want we waren niet zo fotogeniek vonden wij. Maar die spanning viel al snel weg door Michael zijn werkwijze en de ontspannen/plezierige sfeer die hij mee brengt. De shoot was extra speciaal voor ons omdat mijn vriend mij tijdens de shoot ten huwelijk heeft gevraagd. We zijn ontzettend blij en dankbaar met de prachtige foto's die Michael heeft gemaakt van dit speciale moment.

Floris

Op 07 sep 2020

Echt een super fotograaf die je voor de bruiloft wil, we zijn dik tevreden met de foto's die hij maakte. Hij lag veel op de grond om de mooiste shots te maken (en dit is zeker gelukt). Verder heeft deze fotograaf aan al onze verwachtingen voldaan en een prachtige fotoboek voor ons gemaakt.

Wil

Op 29 aug 2018

Bruidsreportage fotografen zie je zat, maar fotografen zoals Michael, die creativiteit aan de foto toe voegt.....die maken het verschil

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation