Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Michael Basten Fotografie Professionele bruidsfotografie, ongedwongen, onopvallend en met passie!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Michael Basten
Landelijk

Ongedwongen, onopvallend en vol passie!

Willen jullie ook een compleet verslag van jullie trouwdag met alles erop en eraan? Foto’s vol details, emoties en de leukste en mooiste momenten door mij gevangen? Met een unieke en spontane bruidsreportage van Michael Basten Fotografie wordt jullie trouwdag een onvergetelijke herinnering!

Ik heb me in bruidsfotografie gespecialiseerd. Allereerst door het veel te doen en ook door workshops te volgen.Het gaat vooral om durf.Het lef om in het water te fotograferen, het lef om het bruidspaar te vragen of ik bij het aankleden mag zijn.

En vooral het lef om me als onzichtbare door een trouwerij te bewegen en alles te doen wat nodig is voor verrassende foto’s die gewoon heel goed zijn.

Na jullie bruiloft heb ik een voldaan gevoel en ik kan niet wachten om met jullie foto's aan de slag te gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Camiel en Gwen Arentsen

Op 04 sep 2023

We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder. Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man! Grote lof en heel veel dank!

Marleen Rademaker

Op 11 feb 2023

Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!

Evelien

Op 19 sep 2022

Michael heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Michael is heel prettig in de omgang, we hadden een fijne klik. Ook de kinderen voelden zich op het gemak tijdens de shoot. Het resultaat is een prachtige en waardevolle herinnering aan onze bruiloft.

Sanne

Op 06 sep 2021

Recent hebben mijn vriend en ik een bijzondere fotoshoot gehad met Michael op de Posbank. Van tevoren heel spannend, want we waren niet zo fotogeniek vonden wij. Maar die spanning viel al snel weg door Michael zijn werkwijze en de ontspannen/plezierige sfeer die hij mee brengt. De shoot was extra speciaal voor ons omdat mijn vriend mij tijdens de shoot ten huwelijk heeft gevraagd. We zijn ontzettend blij en dankbaar met de prachtige foto's die Michael heeft gemaakt van dit speciale moment.

Floris

Op 07 sep 2020

Echt een super fotograaf die je voor de bruiloft wil, we zijn dik tevreden met de foto's die hij maakte. Hij lag veel op de grond om de mooiste shots te maken (en dit is zeker gelukt). Verder heeft deze fotograaf aan al onze verwachtingen voldaan en een prachtige fotoboek voor ons gemaakt.

Wil

Op 29 aug 2018

Bruidsreportage fotografen zie je zat, maar fotografen zoals Michael, die creativiteit aan de foto toe voegt.....die maken het verschil

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation