Meral Soydas Photography

(1)

Beoordeel

Vaak hoor ik dat mensen me eigenwijs, oprecht en eerlijk vinden & dat is precies wat ik over wil brengen met mijn foto’s. Met een vleugje humor!

Ik volg zoveel mogelijk mijn intuïtie bij het speuren naar de mooiste, leukste of grappigste momenten en laat me leiden door wat er om me heen gebeurt! Zodat  het eindresultaat een verhaal is waarin de sfeer en de emoties van jullie dag centraal staan.

Want die emoties, daar draait het om voor mij! Een mooi plaatje is leuk, maar als ik er niks bij voel zegt het me niet zo veel. Ik ben dan ook op mijn best op een bruiloft waar veel te voelen valt: blijheid, liefde, genegenheid, ontroering en soms wat verdriet. Wàt het is maakt me niet uit, als het maar zichtbaar en voelbaar is. Dan vereeuwig ik die schaterlach, de knipoog, steelse blik of glimmende oogjes!

Op de bruiloft ben ik eventjes ‘part of the family’ en dat vind ik heerlijk! Ik lach met jullie mee wanneer er goede grappen worden gemaakt. En bij ontroerende momenten ben ik de eerste die een traantje wegpinkt. Maar nooit te beroerd om mijn zakdoek te delen.

06-47684395

Adres: Fregatstraat 36 3534 RE Utrecht

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Daniel

5

op 19-09-2018

Hoppa, 5 sterren! Zeker niet minder! Meral hebben we voor onze bruiloft omdat de foto's die ze maakt getuigen van een fijn gevoel voor compositie en emotie van mensen en plaatsen. We wilden niet al te standaard foto's van onze bruiloft, voor zover dat bij een standaard bruiloft natuurlijk mogelijk is. Het was een schot in de roos, we hebben de foto's net binnen en er zitten zoveel foto's bij die zoveel plezier, liefde, warmte, vermoeidheid en genegenheid laten zien dat we daar nog jaren van gaan genieten. Meral was superprofessioneel, ze heeft urenlang gezorgd dat ze elke keer precies stond waar ze moest staan, zonder de dingen te vergeten die juist op de achtergrond gebeurde. Ofwel, Thanks Meral!

Ga naar een verwante categorie

Fregatstraat 36

3534 RE Utrecht

06-47684395