Mentel Fotografie

De beste bruidsfotograaf in Nederland, Mentel Fotografie! Wanneer jullie bruiloft gewoon op de mooiste manier vastgelegd moet worden.

De bruidsfotograaf in Nederland, Mentel Fotografie!

Wanneer jullie bruiloft gewoon op de mooiste manier vastgelegd moet worden. Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! Dit wordt jullie mooiste dag van je leven. Natuurlijk willen jullie deze gedenkwaardige dag door een professionele bruidsfotograaf laten vastleggen. Met zo'n 60 a 70 bruiloften per jaar, zijn jullie bij mij van ruimschootse ervaring verzekerd!
 
Van te voren bespreken we, in een persoonlijk gesprek, precies wat er op de dag gaat gebeuren. We praten over jullie eisen en wensen, wie moet er met wie op de foto, wanneer juist wel of misschien geen foto's maken. Het resultaat zal dan altijd volgens jullie smaak zijn.  Op de dag zelf probeer ik als bruidsfotograaf zo onopvallend mogelijk te opereren. Ik hou ervan om, eventjes los van de groepsfoto's, spontane foto's te nemen, zodat jullie niet de hele dag moeten poseren.
 
Jullie moeten die dag vooral genieten. Die glimlach is er sowieso wel!
 
Neem gerust contact op voor eventuele vragen of een eerste kennismaking. We nemen dan jullie trouwdag door, jullie kunnen de verschillende trouwalbums bekijken en jullie krijgen van mij een offerte met daarin de besproken details.

Rubriek(en)
Adres Hebriden 2
2721 KK Zoetermeer
Telefoon Tel (mobiel): 06-46398381
Bezoek de website