Lichtletters-Huren.nl

12 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Lichtletters-Huren.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Partyverhuur Lichtletters-Huren.nl in Megen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anita

Op 11 nov 2020

Super leuk!

Hans van Schijndel

Op 11 nov 2020

Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken.

S. de Wit

Op 11 nov 2020

Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep! Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!

Rody vd Hurk

Op 11 nov 2020

Mooie letters en behulpzame ondernemer.

Sanne

Op 11 nov 2020

We hadden de zilveren lichtcijfers gehuurd voor een vriendin die 25 werd. Dit was een hele toevoeging aan de versiering en erg mooi! Goede service, zeker voor herhaling vatbaar!

Vic van Rooij

Op 11 nov 2020

Mooie lichtletters en een goede service. Top bedrijf!

Ingrid Bakelaar

Op 11 nov 2020

Uit de vele online keuzes die er zijn om lichtletters te huren, sprong "Lichtletters Huren" er toch echt wel uit! Duidelijke informatie, eerlijke prijzen, sterk materiaal en het brengen van nèt dat ene extraatje aan onze bruiloftsavond! De lichtletters stonden aan het water en gaven steeds mooier licht. Vele leuke reacties gekregen!

Arensa

Op 11 nov 2020

Goede en duidelijke service en hele toffe producten. Heel erg tevreden!

Maryse Vissers

Op 11 nov 2020

Superservice van dit bedrijf. Denken met je mee, zijn flexibel en alles conform afspraak. Top!

D. Bimbergen

Op 11 nov 2020

Echt een aanrader als je voor een feestje of evenement Lichtletters wilt huren. Een fijn bedrijf die met je meedenkt en waarmee je prettig kunt samenwerken en die door geheel Nederland kan leveren. Timmert goed aan de weg en is bekend in de mediawereld/televisie om zijn goede prijs/kwaliteit!

Kei Scherp

Op 11 nov 2020

Super! Ook niet flauw toen ik een evenement voor het goede doel deed om toen mee te denken zodat we meer overhielden! Top goed bezig licht letters huren.

J. van Kempen

Op 11 nov 2020

Wat een leuk en prettig bedrijf. De letters waren een geweldige toevoeging aan de diploma-uitreiking.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation