Eerste hulp bij bruiloften: partycatering

Misschien niet letterlijk de eerste hulp bij bruiloften, maar het is wel een heel pak van je hart (en van je schouders) wanneer de partycatering meerdere onderdelen van jouw bruiloft overneemt. De partycatering regelt namelijk veel meer dan alleen de catering op jouw feest!

Partycatering als reddende engel


Een bruiloft voorbereiden is lang niet altijd even leuk en rooskleurig als iedereen denkt. Het is druk, hectisch en het moet allemaal naast je gewone dagelijkse bezigheden gebeuren, bijvoorbeeld je werk. Daarnaast heb je ook nog alone time nodig en natuurlijk is er tijd nodig voor leuke dingen met je aanstaande man, vrienden of vriendinnen.

Hoe fijn zou het dan zijn om iemand te hebben die zegt ‘geen zorgen, relax maar, alles komt goed, ik zal dit en dit regelen’? met de hulp van de partycatering zal alles goedkomen en hoef jij stukken minder te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van buffetten en drankjes en het aankleden van de ruimte met (sta)tafels en tafelaankleding. Het maken van hapjes en deze serveren. Het neerzetten van voldoende servies en glazen… Ga zo maar even door!

Hapjes en drankjes


De meeste mensen denken aan eten wanneer ze de term partycatering horen. En dat klopt ook wel, maar partycatering regelt veel meer dingen dan dat. Gelukkig maar! Een normale partycatering heeft een uitgebreide service, van koude hapjes tot taarten, minitaartjes, statafels plus aankleding, terrasverwarmers, high tea, zoete buffetten, barbecues en toetjesbuffetten. Bovendien kun je bij elk onderdeel je eigen voorkeuren en wensen aangeven.

Heb je een bepaald thema op je bruiloft? Hapjes zijn misschien wel de gemakkelijkste dingen om aan te passen op een thema. Houd je heel erg van de kleur roze? Geen probleem, dan krijg jij alleen roze cakejes van de partyservice. Bovendien kun je altijd kiezen of je met of zonder bediening door de dag wilt – ook daar kan de partyservice van alles voor je regelen.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation