Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Een echte uitkomst: party service

Helemaal top: jullie gaan trouwen en hebben ook nog een geweldige plek gevonden om te trouwen. Een bijna perfecte plek, want er is genoeg ruimte, de omgeving is prachtig, de locatie kan super goed aangekleed worden voor jullie trouwfeest. Er is echter één maar. Er is nog niks aanwezig. Gelukkig is er een hele goede oplossing daarvoor!

De party service helpt


De oplossing voor elke geweldige locatie die nog iets aankleding kan gebruiken: de party service. Van een prachtige entree tot de lekkerste snacks bij de laatste drankjes in de avond. Ook muziek kan via de party service worden geregeld. Een totaalpakketje kun je simpelweg bestellen bij de party service. Uiteraard kan alles in overleg en komen jullie zo samen tot een geweldige invulling van jullie trouwfeest.

De aankleding & faciliteiten


Het kan zijn dat je een locatie hebt gevonden waar nog maar een paar kleine dingen missen of waar je het net niet helemaal eens bent met de aankleding of faciliteiten. Ook in dat geval schakel je gewoon de party service in. Het kan ook zo zijn dat je een locatie hebt gevonden waar de faciliteiten of aankleding nog geheel ontbreekt. In dat geval heb je de party service meer nodig dan ooit.

Altijd op maat


De party service staat ervoor dat ze zich flexibel in kunnen zetten. Ze werken daarom wel met vaste pakketten, maar elk pakket kan volledig naar wens worden aangepast. Wil je geen muziek overdag, maar wel de mogelijkheid tot dansen? De party service heeft daar hele creatieve ideeën over en oplossingen voor. Wil je tafeldecoratie dat past bij het thema van jouw bruiloft? De party service regelt het allemaal wel. Wil je speciale hapjes in plaats van de standaard hapjes ’s avonds? Het is allemaal geen probleem, en dat maakt het werken met een party service zo fijn!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation