Maak kennis met high tea catering

high_tea_bruiloft_1
Wanneer je gaat trouwen heb je uiteraard iets te vieren en er zijn verschillende momenten in de voorbereiding van de bruiloft die je kunt vieren met een heerlijke high tea. Bijvoorbeeld de verloving zelf, of het vinden van de mooiste ringen, het vinden van je jurk, het klaar zijn met alle voorbereidingen… genoeg om te vieren!

high_tea_bruiloft_2

Gemak van je eigen huis


Nergens voel je jezelf zo thuis als in je eigen huis! Met high tea catering kun je een super gezellige high tea geven in je eigen huis. En nog beter: je hoeft er helemaal niks zelf voor te doen. Nou ja, je hoeft alleen maar je beste vriendinnen uit te nodigen voor een gezellige middag high tea of high wine. Het enige dat klaar moet staan is een lege tafel. De high tea catering zorgt voor de rest, van tafelaankleding en –decoratie tot de beste smaken thee en allerlei lekkers erbij. Zelfs de afwas hoef je niet te doen. Dat klinkt toch wel heel erg heerlijk… bovendien kun je zelf kiezen waar je de high tea catering wil laten komen. Thuis, in de tuin of op een andere mooie plek. Zolang er maar een tafel aanwezig is.

high_tea_bruiloft_3

Dagje ertussenuit


Tijdens de voorbereiding van je bruiloft ben je waarschijnlijk veel van huis en de momenten dat je wel thuis bent, zit je aan de telefoon om dingen te regelen of achter de computer om mails te beantwoorden. Een moment rust zit er dan niet echt bij. Gelukkig kun je nu volledig ontspannen en je hoofd leegmaken dankzij de high tea catering.

high_tea_bruiloft_6
De high tea catering verzorgt alles tot in de puntjes en maakt gebruik van hoogwaardig en kwaliteitsvol servies en tafeldecoratie. Bovendien ziet het personeel er natuurlijk ook tiptop eruit, ondanks dat zij niet de hele tijd erbij zullen zitten.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation