Partyservice

Oei, een mooie tuin of andere droomlocatie gevonden, maar er zijn geen faciliteiten? Geen nood, want ons land telt heel veel specialisten die elke plek omtoveren tot een fantastische trouwlocatie met alles erop en eraan! Partyservice, ofwel verhuurbedrijven en cateraars draaien er hun hand niet voor om een schitterende tent neer te zetten, die volledig in te richten, er jullie gasten te ontvangen, drankjes en hapjes te serveren, het huwelijksdiner te serveren en ook nog eens een band te late spelen!

Partyservice

Van alles te huur


Het is ‘u vraagt, wij draaien’ in de wereld van de partyservice. Er is van alles te huur: tenten in allerlei uitvoeringen en maten, vloeren en vloerbedekking, tafels en stoelen, linnen, bestek, porselein, lampen, een podium, een professionele keuken. toiletgroepen, noem maar op. Door generatoren wordt de stroom verzorgd et voilà: jullie trouwlocatie staat klaar!

Catering


Wat verhuurbedrijven kunnen, kunnen cateraars ook. Koken op locatie, waar dan ook, is een kolfje naar de hand van de professionele cateraar. Net als de inzet van goed opgeleide, vriendelijke en gastvrije mensen in de bediening. Omgekeerd zijn er ook cateringbedrijven die naast de catering zelf, ook de verhuur van tenten, de inrichting en benodigdheden voor jullie kunnen regelen. Alles in één hand of met elkaar samenwerkend, beide kan.

Meer inspiratie?


Wil je meer weten over partyservice? Kijk dan bij de gespecialiseerde partyservice-, catering- en verhuurbedrijven hieronder. Ook kun je hier doorlinken naar partyservice specialisten en verhuurbedrijven in je regio die jullie met adviezen kunnen helpen.

Pim Kisjes
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation