GvR Photography Creatief – Persoonlijk – Enthousiast, dat is GvR Photography!

GvR Photography GvR Photography
5 5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
landelijk

Jullie gaan trouwen! Wat een mooi nieuws en wat een mooie dag in het vooruitzicht. Het organiseren kan beginnen…

Bij een bruiloft horen mooie foto’s. Foto’s die een dierbare herinnering vormen van een prachtige dag in jullie leven. Iets tastbaars, waar je nog jaren heel veel plezier van hebt.

Wellicht kan ik voor jullie deze mooie, dierbare herinnering maken, door jullie mooiste dag en de mooie momenten op deze dag met liefde, enthousiasme en een persoonlijke touch te fotograferen.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik jullie kan bieden?

Neem dan contact op via info@gvrphotography.nl of via het contactformulier op deze website voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Daniëlle & Jos

Op 04 nov 2019

Gonnie was echt fantastisch!!! Heel erg behulpzaam en meedenkend bij de voorbereidingen, zo ook met het bedenken van een locatie voor onze pre-weddingshoot. We zijn haar zo ontzettend dankbaar voor de mooie foto’s die ze gemaakt heeft voor en na onze bruiloft. Zonder haar mooie werk was het niet compleet geweest! Onze mooie herinneringen aan die dag zijn prachtig door haar vast gelegd, nu kunnen we deze iedere keer opnieuw beleven dankzij haar deskundige werk. Gonnie ontzettend bedankt voor de fantastische dag!”

Bram & Melly

Op 04 nov 2019

Lieve Gonnie, hartelijk bedankt dat jij onze fotograaf wilde zijn! Jouw enthousiasme werkte erg aanstekelijk op ons. Mede dankzij jou hebben wij een super mooie en stralende dag gehad. We hebben genoten van het begin tot het einde. De preview smaakt naar meer en we hopen zo nog lang na te mogen genieten van jouw vakwerk.

Bianca & Yuri

Op 04 nov 2019

Wat een prachtige foto’s! We zijn sprakeloos. Super bedankt! En dit zijn er nog maar een paar. We zijn zo benieuwd naar de rest!

Ilse & Jelle

Op 04 nov 2019

Gonnie leverde een enorme hoeveelheid mooie foto’s van onze bruiloft. Ze wist daarbij spontane foto’s te maken van ons en onze gasten zonder het ‘moment’ te verstoren. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed, Gonnie dank je wel voor het vastleggen van onze bruiloft!

Schrijf hier jouw beoordeling

Ontdek meer:
www.gvrphotography.nl

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation