Fotografie Marc Leeflang

Van standaard naar spannend!

Van standaard naar spannend!
Zullen wij eens afwijken van de standaard foto's? En daar heerlijk creatief van afwijken? Ongewone locaties, inspirerende decors, ongedwongen en ontspannen sfeerbeelden. Uw trouwfoto's zijn straks een oneindige bron aan fantastische herinneringen. 

Werkwijze
Ik ben altijd in voor nieuwe en speciale locaties, maar jullie moeten wel durven. Ik geef mijn ogen goed de kost en let op vele details. Ik fotografeer door geheel Nederland jullie trouwdag. Scherp en alert waar nodig, met een goede dosis aan creativiteit en ruime ervaring.
In een uiteraard geheel vrijblijvend infogesprek worden jullie op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden om van jullie dag een bijzonder beeldverslag te maken.
Voor een schitterend trouwboek met de mooiste herinneringen van jullie dag heb ik vele mogelijkheden en is een album aan te passen aan jullie persoonlijke smaak.

Indien je tevens kiest om van je reportage een schitterend trouwalbum vanaf 30x40 of 40x40cm te laten maken, ontvang je twee kleine kopieén van je album gratis. Welke een passend cadeau zou kunnen zijn voor ouders of getuigen.

Alle reportages zijn o.a. inclusief
- pakkende presentatie in HD kwaliteit (VOORBEELD)
- alle foto's online in een persoonlijke webstore
(dus geen gedoe met nabestellingen door familie en vrienden)
- al uw foto's digitaal op DVD, inclusief VOUCHER

Nieuwsgierig? Maak dan even een afspraak.

Rubriek(en)
Adres Laarstraat 74
7201 CG Zutphen
Telefoon Tel: 0575-571213
Tel (mobiel): 06-52555922
Bezoek de website