Esther Schog Fotografie Voor sprankelende foto's om nooit te vergeten.

Esther Schog Fotografie Esther Schog Fotografie
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Esther Schog Fotografie Vraag informatie aan
Weegbree 31
4421 MK Kapelle

JULLIE TROUWDAG ALLES KLOPT; 

Jullie liefde bezegelen met het JA-woord, een droom van een jurk, stoer pak, een bijzondere trouwlocatie, al jullie liefste vrienden en familie om je heen en een taart om je vingers bij af te likken! Zoek jij die ene trouwfotograaf die jullie jezelf laat zijn, je op je gemak stelt als het nodig is en het beste in jullie naar boven haalt? Dan nodig ik jullie graag uit voor een gezellig gesprek!  Met alle liefde en 100% toewijding maak ik graag voor jullie een prachtige professionele en niet alledaagse trouwreportage waar jullie nog lang van na kunnen genieten!

Ik ben een echt "mensen"mens en vind het dan ook heerlijk om jullie al jullie mooie blikken, momenten en alles eromheen op journalistieke en ongedwongen wijze op jullie trouwdag vast te leggen. Met gepaste afstand tijdens de plechtigheid en met veel enthousiasme en creativiteit tijdens de fotoshoot op de door jullie gewenste locaties maak ik graag een prachtig verslag. Ik ga alleen voor het allerbeste. Voor mij staat voorop dat jullie vooral genieten van elkaar! Ik zal daarbij zo transparant mogelijk aanwezig te zijn, maar help jullie waarbij je maar wilt! Mijn trouwreportages zijn niet alledaags Ik houd van eigentijdse, hippe en stoere beelden. Emotie, lol en liefde voor elkaar mogen in jullie fotoreportage zeker niet ontbreken. Veelal in de lens moeten kijken en daarbij pijn in de kaken krijgen van een geposeerde lach passen niet bij mij. Ik houd ervan mensen op de foto te zetten zoals ze zijn, en dat alles in een ongedwongen setting, uiteraard nauwlettend op alle details en een prachtige houding, vooral genietend van elkaar! Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwreportage en niet de standaard trouwfoto’s? Kom dan gerust langs zodat wij kennis met elkaar kunnen maken en ik wellicht voor jullie die hele bijzondere herinnering aan jullie trouwdag vast mag leggen!

Liefs Esther

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Barend en Monique

Op 28 jan 2020

Wij hebben al een aantal fotoshoots bij Esther gedaan, we hoefden er dus ook niet lang over na te denken om Esther te vragen bij onze trouwdag! En daar hebben we zeker geen spijt van gehad… We voelen ons altijd op ons gemak bij Esther en dat zie je terug in de foto’s. Ongedwongen en spontaan. Ondanks dat het weer niet echt mee zat, hebben we toch prachtige foto’s op het strand kunnen maken, en zeker niet te vergeten samen met onze honden. Wij en ook de familie zijn super blij met de foto’s. Ze weet iedere blik mooi vast te leggen, en dat is voor ons erg waardevol…Mathijs & Joëlle

Arjan en Dinanda

Op 28 jan 2020

Via Facebook hadden we foto’s gezien van Esther haar fotoshoots. We waren onder de indruk en wilden graag dat zij de foto’s ging maken voor onze bruiloft. Het eerst gesprek gaf direct de doorslag! Lekker enthousiast en vol passie! Super leuk ook dat we van te voren een loveshoot hebben mogen doen. Het maken van de foto’s verliep heel ontspannen, zelfs Arjan vond het leuk ;). Dat gaf direct het gevoel dat het met de bruiloft ook wel goed zou komen. En dat is zeker goed gekomen!! Helaas was het weer iets minder, maar Esther heeft ons hierin perfect begeleidt en een prachtige binnen locatie weten te regelen. We hebben zelfs met een heleboel paraplu’s nog buiten in het bos foto’s kunnen maken. Het maken van de groepsfoto’s verliep heel vlot en ze wist de kleine kinderen op hun gemak te stellen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn, dat we voor Esther hebben gekozen! Ze heeft onze dag nog een stukje mooier weten te maken!

Frank & Margo

Op 04 feb 2019

Lieve Esther, Voordat je onze bruiloft ging fotograferen hadden we al twee keer eerder een shoot met jou gehad, een keer met mijn zwangerschap en een shoot samen met onze zoon Mees, de lifestyleshoot bij ons thuis.Heel fijn als je iemand al kent die de gehele ochtend en middag bij je bruiloft aanwezig is. Vanaf de aller eerste keer was er al een klik, wat voor ons erg fijn was. Wat doe jij je werk met veel passie, enthousiasme en vooral met liefde! Ook bij onze bruiloft hebben wij dit weer gemerkt. Wij voelen ons niet echt fotogeniek maar jij zorgt hier wel voor, jij weet als geen ander hoe je dit moet doen. Esther, nogmaals enorm bedankt voor de mooie en gezellige dag.

Niels & Nancy

Op 17 dec 2018

Lieve, lieve Esther Tja een recensie schrijven over jouw vakwerk dat je levert gaat bij ons verder terug dan alleen onze bruiloft. Niels en ik zijn 10 jaar samen en sinds 2011 maak jij daar ook al een onderdeel van uit hebben we even terug gekeken. Toen waren wij nog vol vragen over hoe je alles ging aanpakken. Nu vragen we alleen nog wanneer je tijd hebt. Verschillende shoots zowel apart als van ons gezin heb jij gemaakt. Een van de hoogtepunten was de loveshoot in Amsterdam! Wat een lol en een heerlijk weekend was dat. Als onderdeel van ons 10 jaar samen heb jij hier een fantastische shoot weggezet waar wij met veel plezier op terug kijken. En de foto’s zeggen genoeg. Dan kwam onze bruiloft. In dec 2017 hebben wij jouw benaderd of je 22-09-2018 vrij had in je agenda. Dat had je!! Van tevoren kwam je al met prachtige ideeën. Onze dag was regenachtig maar hebben we weinig van gemerkt. Jouw enthousiasme en passie met je foto’s maken hebben gezorgd voor prachtplaatjes!! En dan hebben we alleen nog maar een sneak peak gezien. En dat zagen niet alleen wij, ook de gasten vonden dit. Lekker aanschuiven bjj etensmomenten hoorde er voor ons gewoon bij, jij hoorde erbij!! Volste vertrouwen in jouw werk. Vakwerk, lettend op details en schoonheid van een plaatje. Daarbij ben je als persoon gewoon een heerlijk mens. Bedankt Esther voor het maken van ons sprookje, wij hebben ons sprookje op foto. Liefs Niels, Nancy, Nina en Devi.

Helma

Op 27 jun 2018

Top fotograaf!!denkt mee,is spontaan en zeer professioneel!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation